Ministarstvo prosvete da objavi koliko je zaraženih nastavnika

Forum srednjih stručnih škola Beograda traži hitnu reakciju ministra Branka Ružića

Ostavite komentar


  1. Ja koliko znam radnik moze da otvori bolovanje kad god mora i nije duzan da kaze od cega boluje, to su osnovna prava.

  2. normalan misli da je Ružić sa svojim ćutolozima u stanju da nešto pametno i korisno uradi???

  3. Sramota je šta se radi sa školstvom,lekari smanjuju obim posla zbog situacije sa koronom a prosvetni radnici u škole sa decom koju je nemoguće naterati da nose maske.

  4. Boże, naslušah se i načitah se takvih gluposti! Dokle bre, više?
    Ako “ hara“ virus, ako je ovo pandemija, zašto se isključivo ne radi onlajn??

  5. Upravo tako, kod nas u razredu je petoro zarazeno, 95% nastavnika i dalje idu redovno. Valjda sada idu na to da uniste i decu

  6. Skole 11 vek.HvalaBogu da neko moze da kaze pravu istinu .Jer u 8 narodu neki strah se zapatio pa trpe li trpe na svoju stetu a za interes mocnika.Zasto tako bojazljivo tek po nesto dobacite….Iskazite glasno jasno sta ne valja u drzavi Danskoj.Dokle god se saginjemo udarat ce po nasoj glavi i jos vise se silnim osecati.

  7. Sta god rade ,rade sa debelom namerom ,sigurno ne rade za dobrobit dece ,roditelja i svog stanovnistva Srbije.Oni uvek rade za sebe i prema svojim potrebama.,.Kad to narod shvati i pocne razumevati stvari(dostignu visi nivo svesti)moguce je sve promeniti na bolje .

  8. Od 65 nastavnika u skoli, zarazena su dva. Od 18 odeljenja, samo je jedno preslo na onlajn, znaci u 17 su deca zdrava, i nas su „oterali“ na kombinovani model od ponedeljka, koji je poguban i za djake i za nastavnike. Uz to, u gimnazijama se npr.strani jezik izucava sa jednim i po casom nedeljno. Jedan i po cas u jezickom smeru!!!! Mnogima ce biti nejasno, ali evo da pojasnim:svake nedelje imaju po jedan cas teorije, a svake druge jos po jedan cas vezbi. Sta cete nauciti decu sa toliko malim fondom casova, i kako ih pripremiti za fakultet?! I uz to, prebaciti ih na kombinovani, gde se vise ne zna ni ko ni kad ide u skolu. Strasno!!!

  9. Zaboravih da kažem i to da retko koja škola ima po djaku 4 metra kvadratna, sede jedan do drugog i tiskaju se u kabinetima ne noseći maske pri tom….

  10. Šta znači postaviti barijere izmedju zaštićenih i nezaštićenih? E pa nećete majci! Nećemo vam se pokoriti N I K A D A!

  11. Zaboravih da kažem i to da retko koja škola ima po djaku 4 metra kvadratna, sede jedan do drugog i tiskaju se u kabinetima ne noseći maske pri tom….

  12. U skoli je totalno rasulo. Maske nosi ko kako hoce. Ovo vazi i za djake i za kolege. Sada su povecali sa 2 na 3 pa na 6 da se ide kombinovano pa online. Ima kolega bolesnih sada ali vecina je prelezala koronu i ima nas vakcinisanih. Sve je proforme.

  13. Osnovna skola, Beograd….djaci od 1.-8. razreda svi u istoj smeni…postovanje mera niti postoji niti je moguce u tolikoj guzvi…preko 200 ih je u malom dvoristu na odmoru…igla nema gde da padne….cetiri starija razreda online zbog korone…kod mladjih vecina kaslje,kija itd….ali ide u skolu… jedino resenje trenutno je online za sve….mali su izlozeni riziku direktno…reagujte dok jos moze…ili neka ministar Ruzic da pravo izbora..pa neka roditelj bira hoce li dete slati u skolu ili online…

  14. Hoce sada da udare po deci…vidljivo i jasno….Ili svi online ili ministre Ruzicu dajte roditelju da bira i sam izabere ono sto misli da je u ovom momentu najbolje za njegovo dete….deca nisu pokusni kunici…pogotovo ova mladja do 12 godina…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.