Ministarstvo: Protest radnika Goše politički i besciljan

Ostavite komentar


  1. Uvek je tako u zemlji Stradiji. Čim nemaju argumente za odbranu, sve proglase za "politički" napad na njih i na Srbiju!

  2. tri puta pozivali vlasnika na razgovor ???
    i koliko su puta uspeli da ubede vlasnika da radnicima ispalti njihove zarađene plate i doprinose???

  3. strasno! ljudi nemaju `leb da jedu, oni kazu `politicki`…ne znam zasto jos vise iritiraju napacen narod

  4. Neverovatna je stvar da pravno lice može da duguje toliko novca za porez državi. Nešto tu ne štima. Nama, građanima se preti izvršiteljima i plenidbom imovine ukoliko ne izmirimo ono što smo državi dužni. Kakvu privilegiju imaju pravna lica, ne znam. Sve liči na nekakav dogovor između države i preduzetnika koji kupuju te naše nesretne, nekada veoma jake firme. Neko je plaćen debelo da nam upropasti privredu i otprilike, naslućujemo ko je to. Država i aktuelna vlast sada peru ruke od svega toga (pretpostavljam da je prethodno i primljeni novac dobro opran). Radnici, prevareni i obmanjivani godinama protestuju, jer ne znaju šta bi drugo. Možda i imaju nekog organizatora u opozicionim strankama, i opet će biti obmanuti. Politika je što rek““o Platon nekada davno, laž, pljačka, zločin… Zašto je običan čovek prinuđen da se njome bavi?

  5. Citajuci bljuvotine ministarstva privrede sve cesce razmisljam o politickom terorizmu kao poslednjoj metodi za ostvarenje vlastitih prava, padaju mi na pamet Crvene brigade, Badermajnhof, Leh Valensa…

  6. Bezobrazluk neviđen. Radnici Goše bi sada stvarno trebali da naprave celu stvar političkom i prihvate pomoć opozicije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.