Miša Vacić: Nesuđeni savetnik

Ostavite komentar


  1. Putujući cirkus AV, kakvih sve likova nema u toj menažeriji. POčev od NS i Vlade.

  2. Stvarno ne znam zasto se o ovom coveku pise toliko. Do pre nekoliko dana nije niko ni cuo za njega a sada sve vesti ““““bruje““““ o njemu. Nije ni u cemu poboljsao polzaj Srba na Kosovu i zato je smenjen, ne vidim u cemu je tolika frka oko toga?

  3. Ja smem da potpišem je on krijući ulazio u prostorije s ciljem da blati Djurića,i te vizit karte su lažne jer svako može napraviti bilo kakvu vizit kartu,to je bar lako.Ali neka se ispitaju njegove veze s pojedinim liderima iz opozicije,ipak je on bio njima drag dugo vremena!

  4. Dobio je šut kartu sa razlogom. Ne zna bre da se ponaša na TV, čiji savetnik, kakav savetnik?! Ćušnuo ga neko da pokuša destabilizaciju Kancelarije koja fenomenalno radi pod vođstvom Marka Đurića.

  5. Taman čovek revidirao stavove, zavoleo EU, NATO, LGBT, knjige, punk, latinicu…a Đurić ga expresno otera. Majka mu stara, tu nešto smrdi!!!??

  6. Mišu Vacića je neko poslao da podkopava Marka Đurića, lažno se predstavljao i skorišćavao je funkciju koja mu je dodeljena kako bi sebe promovisao umesto da radi posao koji mu je dodeljen. Dobro je to što ga je Đurić oterao jer mu je samo narušavao ugled koji je godinama stvarao i rušio sve ono što je Đurić radio za Srbe na KiM.

  7. Cime se sve opozicija sluzi. Sada ce svaki dan da izbacuju po jedan clanak o ovom coveku. I to sve u negativnom kontekstu protiv Marka Djurica. Djuric ima pravo da angazuje koga hoce i da da otkaz kome hoce. U nasoj zemlji je toliko ozbiljnijih problema, a ove vesti se namerno forsiraju da bi se na probleme bacila senka. Dosta vise.

  8. Vacić je mnogo iskompleksiran momak,jer pokušava da skrene pažnju na sebe,i pri tome ispada smešan.Malo se zaigrao momak.Skroz je nebitan lik

  9. "Djuric ima pravo da angazuje koga hoce i da da otkaz kome hoce." Neće da može, Miliću! Đurić ne plaća nikoga iz svog džepa i mora da odgovara javnosti za svako nameštenje koje se nekome učini sporno. Takođe, ne može ni da deli otkaze kako mu se ćeifne, jer u Srbiji postoji zakon kojim je i ta stvar regulisana. To što je ekspresno šutnuo ovog malog nacoša Đurića nikako ne može da opere od optužbe da je istom tom malom nacošu dao uhlebije na državnim jaslama – to su dve različite stvari, i nesretni Đurić bi morao da odgovara na svaku od te dve ponaosob.

  10. Iza ovog klinca neko stoji to je očigledno. Ko ga gura na medije to treba istražiti.

  11. Odavno je to trebalo da se uradi,covek koji se lazno predstavlja ne moze biti dobar.

  12. Lažni harizmatični savetnik neće u opoziciju. Jel ova sapunica ima srećan kraj ?

  13. Mislio je Vacić da sa lažnim vizit kartama može da postane savetnik ali nije mu pošlo za rukom jer samo radom , odgovornošću i trudom može da se dođe do neke funkcije!

  14. Možda mu je neko ukrao ličnu kartu, pa se prijavio u vladu kao savetnik …?? – takva objašnjenja smo već progutali, može opet

  15. Ovog Vasica neko je poslao da podriva Marka djurica,lazno se predstavljao i delio vizit karte koje je sam uradio,sve je radio samo ne svoj posao i dobro je sto ga je Djuric najurio,jer ga je samo diskreditovao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.