Mitrović: Rodić kukavički beži

Ostavite komentar


  1. Obojica skupi ljudi.Mitrović nekog proziva da plati porez . Pošto je dobar sa Vučićem postao je dežurno piskaralo . A to već ide na živce koliko je naporan. Uostalom ima dosta medija koji nemaju potrebe da postoje. Među njima su ovde pomenuti vlasnici.

  2. Rodic na sve nacine pokisava da vrati ono sto mu ne pripada ali mislim da ovaj put nece moci da izbegne da vrati ono sto je dobio na nezakonit nacin.

  3. Rodićeva strategija je skroz pogrešna, pisanjem kojekavih stvari u Kuriru (kojem je tiraž 7000 primeraka) neće apsolutno ništa postići.

  4. Mitroviću beli, šta bi sa tvojim neplaćenim porezom??? I šta bi sa presudom za tvog sina? I šta bi sa istragom sumnjive smrti tvoje ljubavnice???

  5. ,,O magarecevoj senci ne vredi raspravljati,,Latinska poslovica.A senka te bode,prozdire,zaslepljuje,da zaslepljuje.I ovo ce proci,i Mitrovic,tvorac ,,pink kulture,,koja ,,ubi,,sve,pa i pogresno,Rodic nista drugaciji od potonjeg.Udario trn na glog.Jedan brani,drugi napada,koga?Njega,tvorca svih nevolja.Epa,evo nas,dobicete zasluzeno,po pravu,i jos gore od naroda, prezir.Nek ostane on samo na vama i njega,kao sto M.Obrenovic rece,,sin ne odgovara za grehe oca,,Nek bude tako.

  6. Kada se dovoljno ispuca i potroši sve gadosti koje širi svaki dan doći će vreme da odgovara narodu za sve što je uradio.

  7. Duznike u svetu zakon juri kao najvece kriminalce,samo kod nas slobodno setaju i drzava im ne sme nista

  8. Pa vi ste gospodine Mitroviću svojom medijskom kućom Pink napravili lošije i prljavije mesto od nekadašnje Srbije. Za šta ste bre vi zaslužni? Ne branim ni Rodića, slični ste vi, ali ovaj bar ima onu stvar da se suprotstavi ovima na vlasti. Vi ste podržavali miloševića i njegovu suprugu, jedva ste preživeli demokrate, a sada ste ponovo dočekali povratk devedesetih sa SNS-om i podržavate ih iz sve snage. samo zarad vaših interesa i novca, nije vama do srba i Srbije.

  9. Kad će mitrović da napiše otvoreno pismo sebi? Mislim, krajnje je vreme.

  10. Rodić dužan za porez i bez stida još napada Vučića koji se zalaže da svi imaju jednaka prava ali i kazne,sve po zasluzi!

  11. Ma sta ga molite da plati vise , resenje po kratkom postupku . Zaplenite sve pokretno i nepokretno dok ne izmiri racune

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.