MIZ: Deca srebreničkih imama neće ići u školu

Ostavite komentar


    1. To sto je rekao „NEKO“, vazi samo za Srbe a za one koji umeju da se „premetnu“, oni kojima je konvertitstvo u genetici, to za njih ne vazi. Ono sto mi Srbi zovemo licemerje za njih je vrlina.

  1. Potpuno su u pravu. Zašto da deca slave prosvetitelja i dan pismenosti i obrazovanja. Pismenost i prosvećenost je namenjena budalama. Što kaže naš narod ironično: U školu idu samo glupi. Pametnima škola ne treba.

  2. Onda ne treba ocekivati ni od Srba da uvazavaju muslimanske praznike ili da prisustvuju svecanostima koja su bitna muslimanima i niko nece imati pravo da im prigovori zbog toga, zar ne?

    1. I jedni i drugi bi trebalo da se medjsobno uvazavaju i tamo gde je skola mesovita treba izabrati datum proslave skole prihvatljiv i za jedne i druge.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.