Mlada Vojvodina uništila mural sa likom Ratka Mladića

Ostavite komentar


  1. Ocekujem predstavnike Mlade Vojvodine na proslavi Oluje u Kninu gde se po tom istom sudu za ratne zlocine nije desilo nista vec su Srbi spontano i bez zrtava napustili svoje vijekovne domove.

  2. Jos kada bi Mlada Hrvatska tako unistila murale Franje i Ante, a Mlada BiH murale Alije i ostalih likova gde bi nam bio kraj. Bitno da smo mi cisti. Mlada Vojvodina sa svojom brojnom cetom spasava svet..

  3. Šta su žitelji Knina učinili kada je napadnuta Vojvodina 1988 godine? Ništa. Toliko je i mene briga sada za vas. Nadasve, sada opet imate Miloševiča u svojim redovima. Red bi bio da se sada udaljite sa mog porodičnog ognjišta u Vojvodini i svi vratite na svoje ognjište. Hvala unapred.

  4. Koja muka može naterati Srbe koji žive u autonomaškim porodičnim ognjištima da zaborave da su njihovi preci dojahali sa Čarnojevićem sa Kosova. Ne može se pobeći od istine Lale vode poreklo sa Kosova.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.