Mladen Bosić: U ostavci zbog poraza

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Posteno. Ne moze on sa Drodikom, koga Bg podrzava. Dobro neko rece taj Drodik kao da je predsednik Srbije, gde se sta dogadja, eto Drodika. Hm, ima i vilu na Dedinju, komu je kupio. U BiH traze podatke, Bg ne da.

Ostavite komentar


Društvo

INTERVJU Javni tužilac Predrag Milovanović: Kad postoji timski rad, put do osuđujućih presuda je izvesniji 9

INTERVJU Javni tužilac Predrag Milovanović: Kad postoji timski rad, put do osuđujućih presuda je izvesniji

Slučaj paljenja kuće novinaru "Žig Info" Milanu Jovanoviću je okončan. Dragoljub Simonović je osuđen na četiri godine zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara, a njegovi saučesnici su takođe osuđeni na zatvorske kazne. Ovo je jedan od retkih slučajeva gde je napad na novinara rasvetljen i okončan osuđujućom presudom, a čitavim slučajem je rukovodio tužilac Predrag Milovanović, koga je javnost i pre ove presude prepoznala kao nekoga ko je imun na spoljašnje pritiske i ne ustručava se da iznese svoje mišljenje javno. Mnogi ga, uz još nekoliko tužilaca, vide kao nekoga ko bi mogao da donese korenite promene u srpskom tužilaštvu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.