Kokan Mladenović: Veliki izliv besa, a tek će ga biti

Ostavite komentar


    1. Apsolutno se slažem, samo se bojim da od tih 5 miliona barem 1/3 pripadaju desnici i ultra desnici. Tako da kad se sve sabere ima velike šanse da bude mnogo, mnogo gore. To je surova realnost. Ko zatvara oči pred tim ima veliki problem sa percepcijom, što se sinoć dobro videlo.

      1. Tvoj komentar kao da je sluzba napisala, a mozda i jeste! Izazoves sukob sa uniformisanim policajcima preko ubacenih elemenata iz sluzbe i proglasis taj sukob za delo opozicije i ultradesnice i mislis da si opet zajebo narod i stavio tacku na proteste. E pa malo mnogo ste se zajebali, narodu je prekurcilo vase izivljavanje i izdrkavanje nad zdravim razumom, vas rts, pink i hepi, vasi poltroni i ulizice, vasa armija botova koja misli da je sigurna iza laznih fantomskih naloga. Zajebali ste se, 21. vek je, lako vas je identifikovati i naci, svi cete odgovarati za sva vasa zlodela, od Vucica do poslednjeg bota, jer samo takva katarza ili u prevodu prociscenje moze da spere sva ova govna koja nas udavise decenijama unazad. Narodu je film pred pucanjem, cak i onim ljudima koji u zivotu nisu ni glas podigli na drugog. Prenesite tu poruku vasem psihopatskom vodji Vucicu, zadnji je moment da se opasuljite, dok nije krenulo ono najgore. Ljudima u Srbiji je dosta svega, narocito Vucicevog ludila, ponizavanja i sile!!!

        1. Nekom strah a nekome bes pomuti pamet. Teško da ovde u Srbiji stvari mogu lako da se razmotaju i loši privedu pravdi. Ako sve pukne Aca će sa familijom da pređe u Rusiju, kao nekad Mira. Ima kintu za to i sigurno je sve unapred organizovano ako do toga dođe. Njegovi botovi možda i nastradaju kao koleteralna šteta. Narod od toga nema vajde. U Srbiji u svim porama društva sede mračne čike i povlače konce. Do njih je teže doći. Ubiše odonomad Đinđića i nikom ništa. Tako je otišao i Ćuruvija. Spisak je predugačak. Nama treba protektorat.

        2. Deo naroda jeste besan, ali velika većina nije. Na primer, ja nikada nisam glasao za sadašnju vlast, a ni neću, ali ne vidim da je nešto gora od prethodne. Naravno, to ne znači da je dobra, ali nisam baš besan. Više sam besan na prošlu, jer sam za njih glasao. Što se tiče ubačenih elemenata na protestima, sami ste ispali glupi. Dozvolili ste da jedan Srđan Nogo manilpuliše vasa, tako da ne znam šta ste očekivali. Najsmešnije mi je što većina mojih prijatelja, uglavnom liberalnih levičara, podržava jučerašnje proteste, na kojima je jedan ultranacionalista napravio nemire i obesmislio ceo protest. Ali to je kada nemaju dovoljno mozga, iako misle da su slobodnomisleći građani.

      2. Vi ste se verovatno ponešeni strahom malo zaneli u izjavi. Sigurno ima četa desničara koji u ovome vide svoju šansu ali sigurno ne brojčano koliko ste vi naveli.

  1. Svi, nas 5 miliona, se nadamo da će odgovarati.Sa svojom bulumentom, naravno.5. oktobar se ne sme ponoviti.

  2. Koliko je vlastodržaca što Jugoslavije, što Srbije za života otišlo sa vlasti? Na prste jedne ruke možeš izbrojati.. Broz do smrti, Stambolić, Đinđić, Karađorđević… Ovaj je vladao u onom sistemu, rođen u tom sistemu, i taj, bojim se neće tek tako iz fotelje..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.