Mladi za ljudska prava: Brnabić da se opredeli da li negira genocid u Srebrenici ili je političarka mira

Ostavite komentar


  1. Prvo da se opredelite oko 37 hiljada.pobijenihnSrba u Bosni,pa onda sa.svojom bratijom iz Hrvatske vidite zasto se ne zna koliko je.Srba pobijeno u Hrvatskoj.Mogli bi da porazgovarate o odgovornosti hrvatskih generala i krivoustog Tudjmana o najvecem etnickom ciscenju ppsle WWII,pa kakp su sramno oslobodjeni u Hagu.Kada.sve to budete odradili ni Srebrenica nece biti problem,a do tada vidimo se.

  2. Ostavite Srbiju na miru ona nije ucesnik rata u Bosni. Izigravanjem zrtve svakako necete stvoriti bolji zivot u visenacionalnoj zajednici. A ovim mladima bi preporucio da odu U Bosnu i tamo drze demonstracije .

  3. Ana Brnabić nema ni moralni ni intelektualni ni emotivni kapacitet za izvinjenje takve vrste. I ne samo ona. Da taj kapacitet postoji u Srbiji i da postoji otklon od ratne politike, koju su u ime profita vodile srpske vojne i paravojne formacije, ne bi se dešavalo ovo od sinoć i dva dana pre toga ispred skupštine. Bivši radikal ne bi ikada mogao da dođe na vlast, a sa njim ni Ana Brnabić.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.