Mladići iz Vrbasa bežali od policije u Velikom Trnovcu kod Bujanovca, a za sobom ostavili automobil sa 70 kilograma marihuane 1Foto: Policijska uprava Vranje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju i Bujanovcu zaplenili su 70 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana, i uhapsili S. B. (21) i P. A. (20) iz Vrbasa, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Policijska uprava u Vranju.

Policija je u utorak popodne, u selu Veliki Trnovac u opštini Bujanovac, pokušala da zaustavi „audi“ u kome su bili osumnjičeni, „ali su se oni oglušili o naređenje policije i nastavili da voze, a potom izašli iz automobila i udaljili se“.

„Policijski službenici su ih pronašli u taksiju u okolini Vranja i uhapsili, a u njihovom ‘audiju’ nađeno je 13 paketa sa materijom za koju se sumnja da je marihuana“, navode iz vranjske policije.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari