Mlađan Đorđević: Oslobodilac

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. “Imenjak” dali informacije samo sa Vučićem pošto mu je partner, ortak i jedan od najvećih finansijera stranke i njega samog. Dinkićev kadar je i predsednica skupštine sve vreme.

  1. Moj glas će imati onaj ko Rusiju i Kinu svede na razumnu meru (nešto poput Libije ili bilo koje druge zemlje ), i SPC spusti na zemlju i uvede im porez, kao svim privrednim društvima.

    1. Ко истакне такав програм може да рачуна на мој глас, а мене ће тај глас да кошта најмање 300-350 јура из сопственог џепа…

    2. Pa uveden je porez SPC da ides u Crkvu znao bi da u svakoj crkvenoj prodavnici postoji fiskalna kasa i odnedavno izdaju fiskalne racune

    3. Ako to opredeljuje tvoj glas, onda ti ne treba da gubis vreme na takve arhaične i retrogradne običaje kao što su izbori.

  2. Odličan kandidat slobodne Srbije,sa velikim šansama da pobedi Vučića. Opozicija bi trebalo da ga snažno podrži kao zajedničkog kandidata.

  3. Opozicija napokon mora da shvati da jedino nacionalno (bar umereno) orijentisan kandidat može u Srbiji da pobedi na izborima. Prosečan Srbin voli Rusiju bez velikog osnova i poznavanja istorije. Prosečan komunista voli Kinu. Sve to bi moralo da se spoji u jednom čoveku koji je u principu demokrata po opredeljenju i školovan političar za razliku od većine na sadašnjoj sceni. Kandidat mora biti rezultat kompromisa svih opozicionih snaga i mora se bezrezervno podržati, a gospodin Djordjevic bi mogao da ujedini sve opozicione snage i da poput Krivokapica iz susedne i bratske Crne Gore upadne u glavni žreb kao vanstranačka ličnost. To kakvi će naši odnosi biti sa Rusijom posle izbora je stvar dogovora i naših interesa, kojima smo se retko vodili, ali bi pre toga trebali da sklonimo zlotvora sa vlasti

    1. Možda da opozicija pročita basnu o zecu i kornjači, ali da ukapira da je kornjača započela trku isto kada i zec. Plašim se da nemaju oni snage ni za trku ni za poentu basne.

  4. Sve dok naša opozicija „izbacuje u etar“ slične budale kao Djordjević,
    predsednik Vučić će biti sve jači i sve jači.Ponekad pomislim da ovakve
    i slične budale plaća Vučić, preko nekih drugih agencija, a da ove budale
    i same to neznaju,jer nije normalno da svojim budalaštinama toliko visoko
    podižu Vučića i njegov rejting na političkoj sceni Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.