Mlekari Šabac uručena jubilarna nagrada povodom 90 godina poslovanja 1Foto: Mlekara Šabac

Jubilana nagrada, koju na kraju svake godine tradicionalno dodeljuje Privredna komora Srbije, kompanijama za postignute rezultate u privređivanju, inovativnosti, unapređenju menadžmenta i informisanju javnosti o radu Privredne komore Srbije i privrednim kretanjima, ove godine pripala je Mlekari Šabac.

Nagradu su uručili Vesna Kudić, regionalna direktorka Privredne komore Srbije (PKS) Valjevo, i Nenad Budimirović, Sekretar Udruženja za stočarstvo i preradu stočarskih proizvoda PKS, dok su je u ime kompanije primili Dragan Šašić, izvršni direktor za operacije Mlekare Šabac, i Bojan Grbović, direktor lanca snabdevanja.

„Svoj jubilej proslavili smo radno, pripremajući redizajn čitavog portfolija, od logoa, slogana, do izgleda ambalaže dobro poznatih brendova“, navode u ovoj kompaniji.

Ističu da je, osim inovacija na vizuelnom planu, nedavno implementirana unapređena i praktičnija ambalaža koja se može u potpunosti reciklirati.

„Jubilarna nagrada, povodom 90 godina poslovanja, predstavlja dodatnu motivaciju i podstrek za usavršavanjem svih proizvodnih procesa“, navode u mlekari.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari