Mobilni punkt za vakcinaciju sutra ispred Saobraćajnog fakulteta 1Foto: Promo

Autobus adaptiran u mobilni punkt, potpuno opremljen za vakcinaciju, biće stacioniran ispred Saobraćajnog fakulteta sutra, 11. juna, od 10 do 16 časova, najavili su danas iz Ustanove Studentski centar „Beograd“.

Na mobilnom punktu biće dostupne Pfizer i Sinopharm vakcine, a moći će da se vakcinišu svi studenti, kao i svi zainteresovani građani. Kako navode se navodi u saopštenju, svi studenti koji se vakcinišu, kao i oni koji su već primili vakcinu, dobiće mesec dana besplatnog korišćenja teretane i saune, kao i parkinga u okviru Studentskog centra, koje mogu iskoristiti do kraja tekuće godine.

„Ovim putem, Ustanova Studentski centar „Beograd“, zajedno sa Gradom Beogradom, GSP-om i svim nadležnim zdravstvenim ustanovama, apeluje na sve studente i ostale građane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe, svoje porodice i budu odgovorni prema društvu u celini“, poručuju iz Ustanove Studentski centar „Beograd“.

Kampanju za vakcinaciju podržali su i Ujedinjeni festivali Srbije (EXIT, Beerfest, Lovefest, Arsenal fest i Nisville) koji su pripremili više od 100 ulaznica i raznih nagrada za sve koji dođu na vakcinaciju, a dobitnici će biti izvučeni prema slučajnom odabiru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari