Trifunović: Mogli su samo rusku salatu i prasetinu u krvi da mi nađu

Sergej Trifunović odgovara na napade tabloida da su mu posle saobraćajke našli narkotike u krvi

Ostavite komentar


  1. Meni jagnjetinu, volim je kada je pecena na raznju…uhhh…a sada salu na stranu, samo se pitam, iz kog razloga si pobegao sa mesta saobracajne nesrece?!

    1. Jer je znao da mu je to pametan potez i da na taj način neće doći na naslovne strane vaših novina.

    2. Ovo sve više, pod uslovom da je to moguće, liči na kordinisane akcije režima i ove besprizorne pojave. Aca Lukas revolucionarni vođa može nas samo dovesti u naručje Vučića.

      1. Ma dobro je kad i naslov moze da procita. To je maksimalni kapacitet memorije kod mnogih.

  2. Bas su ovi tabloidi lazljivi,istina je samo ono sto Sergej kaze.Pa on nije znao ko je Divljan , ja u to verujem samo je doza bila sa vise crta.

    1. A Šumadinac zna ko je Divljan ahahahahahaha mikice, ne divlja svinja, nego Vlado Divljan.

  3. Podržavam Sergeja i njegovu borbu protiv vlasti ali čini mi se da ipak prelazi crvenu liniju pristojnosti i ponašanja u normalnom svetu! Sve češće se zapitam zašto mu dajem podršku?!? Preteruje…..ne znam , nisam pametan šta činiti!

  4. Čim se promeni vlast glavni urednici i direktori Informera, Kurira,Pinka,Srpskog telegrafa optužiti za dilovanje droge.Posedujemo audio i video dokaze kao i svedoke.

  5. ovo mi lici na ono, kada izadju tabloidi i kazu djilas psovao majku i vredjao policajca koji ga je uhvatio u prekrsaju, a kulacin i slicni klinci zarobljeni u telu od 50 godina se smeju, onda izadje snimak, i oni se nikada vise ne oglase na tu temu…. tako i ovo, pa nece valjda sergej da kaze da je istina, a njegovi roditelji ako niko drugi cita to… nece valjda da kaze da je istina za zeljko mitrovic i canak i sluzba, imaju snimak kako ga prostitutke vode na kaisu za kerove….

    1. Koliko tebi nije dobro ili jeste, možda na drugi način ne bi bio u stanju da dođeš do nekog dinara.

    2. Sta pa sad nije u redu sa tim? Meni ta ideja sa lancima i kaisevima, iako mi ne puni libido, zvuci zanimljivo.
      Na koji nacin vas je pomenuti glumac povredio?
      Koje krivicno delo je covek pocinio time sto se igra sa zenama?
      Mada mi vasa cela prica zvuci neozbiljno.

    1. Šta se digla frka nisu morali ni pozvati policiju, ako je šteta manja mogli su popuniti evropski izveštaj i ćao đaci.

        1. Pa stani ne secas se? Pobegao covek..brze bolje da svrati do tebe na pola sata da ga zadovoljis i da nastavi dan dalje kako i dolikuje 🙂

    1. Na pitanje bi najbolji odgovor bio: u zemlji u kojoj su uzori razni Ristilevići, Jovanovi,Sline,Maje i u kojoj za Vučića glasa više od pola izašlih birača, postavljati takva pitanja može samo apsolutni bot.

  6. Zemljače,možeš ti sad do sutra da se pravdaš,ti si napustio lice mesta,za to nema opravdanja!!! S druge strane kad pogledam ova „opozicija“ kao da sama sebi na dnevnoj bazi „puca u nogu“,rade sve onako kako bi Vučiću najviše odgovaralo,kao da sam naručuje njihove ispade!!!

    1. Zemljače, sin Željka Mitrovića je na pešačkom prelazu ubio devojku i pobegao!!!!!!!!!!!! Za to je dobio za kaznu nanogicu,Da li je to smešno ili šalosno.Koliko bi neko drugi dobio da je tako nešto uradio?!

      1. Pa zemljače,ako ćemo se porediti sa Mitrovićem i njegovim sinom,onda je sve ovo smešno,tužno i besmisleno!!!

      2. Pa i njega u tvorza. Ili molim lepo, predloži da svi možemo da se gazimo zbog Mitrovićevog poroda. Napravljen presedan? Pa hajde i babiću da daju bonus što je ubio ženu. Svi da se poubijamo.
        Sve dok su ljudi naivni kao ti oni će da nas vrte u krug. Kad dođe Đilas (a doći će) onda će neko umesto tebe da priča „a kad je X napravio udes?“

        Čovek je zbrisao s lica mesta i sad se sprda. Mogli da mu nađu prasetinu… Ali nikad nećemo znati jer je napustio lice mesta da otvori majstorima i nahrani mačke.

    2. Imenjače, ne blati moje i ime mnogih naših predaka koji su svoje stavove izražavali bez obzira na posledice, a ne da zbog zaposlenja ili čega već pljuju po drugima.

  7. ja vam verujem. ali ovo niko neće čuti na medijima sa nac. frek. nego samo da ste pogegli sa mesta nesreće. ne treba da vam objašnjavam kako će se to shvatiti kod javnosti.

    1. Koji „Buda“ majko mila?! Dokle ce ovakvi ekscentrici uspevati da se namecu kao neki lideri i zamajavaju esalone „ovaca“ koje ne bleje.

  8. Pa dobro Sergej, da li si mislio da je naša policija stvarno toliko neefikasna? Da te neće sklepati za 10-15 minuta? Čoveče…pa gde ti živiš? To su suvi profesionalci, majstori svog zanata, naravno da su ti digli auto dok si se okrenuo oko sebe. Koga ova profesionalna efikasnost za čistu desetku može da čudi? Pa Serž, druže, nije ti ovo Savamala, nisi ti ubica Olivera Ivanovića, nit si Kosmajac, ili ovaj poslednji koga traže preko interpola pa ispade da ni za njega nemaju na kraju ništa…Ne bre, brt…za njih i ovakve su neefikasni, ne zato što su takvi, već im je naređeno. Nisu oni nesposobni, „samo“ su bedne kukavice.
    Evo trče hrabre male sente da daju obaveštenje kako ti nisu našli ništa, aha! Evo potrča preCednik da izjavi kako nije istina da si testiran na narkotike, ma zaklinje se u poligraf, da! Srbija. Jedno veliko PIH! Fuj, bljak, kakano. Septička jama.

    1. Ja ne verujem njemu, ali još manje tabloidima. Ipak, u ovom slučaju mislim da ne laže. Naravno, to mu ne daje za pravo da ode sa lica mesta. To znači da ne poštuje zakone ove države. Mogao bi to da uradi neko ko se ne bori da predstavlja tu državu na najvišem nivou, ali ne i on i ostali političari. I da, siguran sam da se koristi drogu (ne osuđujem), iako je u ovom slučaju čist.

      1. Ajde prekini da troluješ na sajtu ovakve novine, idi čitaj Informer i sami tetris na poslu koji si dobio zbog SNS kartice.

    2. Zovem ja letos vatrogasce i kazem im „iza komsijine kuce na 30 metara ako i toliko od nje iz sume kulja dim dodjite da gasite ovo“ i vatrogasac meni kaze „zovite policiju i recite da vam komsija ugrozava bezbednost.“ I zalupise mi slusalicu.. „a vatra?“ To smo gasili sami,pola komsiluka.

  9. E, naš glumcu. Svojim postupcima ti demantuješ sebe i vrednosti za koje se kao zalažeš, izvrćeš ruglu nas koji ti potencijalno dajemo glas i sprdaš se sa zakonima kakve god države. Loš si primer, nedostojan si poverenja i nepristojan. U tom smislu ti radiš ZA onu stranu protiv koje se boriš. Da li kapiraš to?

  10. Sergej,obavezno tužiti ta djubrad od tabloida.Inace ce ovako ostati sumnja,koji će oni maksimalno eksploatisati.

  11. Na žalost, Sergej je omogućio da mu rade ovo što su uradili. Neodgovorno prema onom delu građana koji razmišljaju o podršci partiji na čijem je čelu, i na taj način realno radio u korist političkih protivnika. Neozbiljno, pa skoro nezrelo. Šteta. Baš šteta.

  12. Najveći problem je što se on ne ponaša normalno ni kada su ovako ozbiljne stvari u pitanju.

    1. On je mala maca , u odnosu na ponašanje našeg predsednika i mnogih ministara naših . Strašna stvar što je rekao da su mogli naći prasetinu i rusku salatu , ukrvi . A vulinova tetka iz Kanade ? Ovo Sergejevo je makar duhovito .

  13. Tabloidi ga pljuju, antirezimski mediji ga peru, a narod placa celu tu igrariju. Ako.

  14. Ne razumem! Zašto su odneli auto? Zato što je lider opozicije? Pa, mogli su da mu poture svašta… Hmmm, da policija prestane da se bavi kriminalom!

  15. Podrška za Sergeja , bravo majstore. Pa i vazduhoplov-Babić je pobegao sa mesta vozača na mesto suvozača u Doljevcu onomad pa niko se tad nije bunio ni tražio dlaku u jajeto,naravno od nadležnih!!!

  16. Znaci, ruska salata. Oduvek mi je ovaj Sergej bio Cumnjiv. Em ima rusko ime, sad se provalio da voli rusku salatu, a ovamo satro Srbija na evropskom putu. Teska je on spijuncina i Putinov bota. Ja bih da to organi ispitaju.

  17. Ko zna sta su sve mogli da ti nadju u krvi, posle izjave da si otisao sa lice mesta da bi nahranio macke, ne bih rekla da je u pitanju bila ruska salata.

    1. Volis ti domacina na pecenje sto mirise, jos ti covek svratio na pola sata da nahrani macku i ni to ti nije dovoljno..eh u kakvom svetu zivimo 🙂

  18. Ovakvo Sergejevo ponasanje je neprimereno u svakom slucaju,a to kakve izjave daje to je veliko pitanje.

  19. Kad se setim samo unazad par godina kakva je bila uređivačku politika kurira,šta se ovo desi te ovako stadoše uz vlast?

  20. Kao glumcu dajem ti 10 ocenu,a kao politicara i kao coveka negatovnu nulu…

  21. U mnogim normalno uredjenim pravnim drzavama Evrope i Sveta, vozaci ne moraju zvati policiju, niti cekati da policija obavi uvidjaj za takozvane „fender-bender“ saobracajke, cija steta ne iznosi vise od 2,000 Eura. Takve slucajeve resavaju sami vozaci na licu mesta udesa, tako sto razmene licne podatke i brojeve osiguravajucih polisa, fotografisu mesto udesa i ostecena vozila pre pomeranja istih, pa onda oslobadjaju saobracajnicu, odlaze u osiguravajuci zavod, ili pozivaju vestaka osiguravajuceg zavoda telefonom da izvrsi uvidjaj oba vozila u sto kracem vremenu na nekoj drugoj lokaciji. Ako je prilikom udesa doslo do telesnih povreda, tada policija moze izaci na uvid, ali bez strucnih lica hitne pomoci oni ne mogu nista da konstatuju niti prijave sve dok sluzba hitne pomoci ne preda svoj zvanicni iskaz.

  22. Sergej …prijavi se dobrovoljno na “ Acin poligraf “ ( univerzalan je …sve ispituje ) i “ sve ce biti ok “ …nego jeli bilo “ paradajza „( organskog ) u toj ruskoj salati ….mada ovi sto te prate i prisluskuju iz BIA – e su pruzili prvu pomoc autobusu , jadan dobro si ga ulubio ….kao zahvalnost pozovi ih na prasetinu i da se uclane u PSG

  23. Iz „centrale“ su stigli pogrešni tekstovi tabloidima. Istina je da je Trifunović cevima iz svog poplavljenog stana gađao Predsednika a Vesni Pešić je nađen kokain u krvi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.