"Moj sin i snaha spavaju pod mlazevima vode s plafona": Stan u Leskovcu prokišnjava, upravnik zgrade kaže da nema novca za popravku krova 1Foto: Milica Ivanović

Stan Vladice Stančeva iz Leskovca u kome živi sa suprugom i detetom, a koji je kupio pre šest godina i u njegovo renoviranje uložio 20.000 evra, danas izgleda kao ruina zato što prokišnjava krov koji ne mogu da poprave jer nemaju pristup potkrovlju, a predsednik Skupštine stanara Zoran Andrić već tri godine obećava da će rešiti problem.

Sa tavanice i preko zidova curi u dnevnoj i spavaćoj sobi, dok je kuhinju i trpezariju verovatno zaštitio stan iznad, piše JuGmedia.

„Najloni preko nameštaja, lavori i šerpe, zidovi i lusteri sa kojih se sliva voda, slika je u ukusno nameštenom dvosobnom stanu broj 30 u zgradi Stare Leske u Ulici Janka Veselinovića, skoro u samom centru Leskovca“, navodi se u tekstu na portalu JuGmedia.

Prema istim informacijama, predsednik Skupštine stanara već nekoliko godina obećava da će problem prokišnjavanja u stanu Vladice Stančeva biti rešen.

„Uvek govori da će rešiti to kad dođe lepo vreme, a moj sin i snaha spavaju pod mlazevima vode sa plafona“, priča Vladičina majka Jagoda Stančev.

Zoran Andrić kaže da posao predsednika Kućnog saveta obavlja dobrovoljno i dodaje da je „nemoćan da reši problem porodice Stančev“.

„I u mom stanu prokišnjava. Problem je kada stanari plaćaju malu mesečnu nadoknadu za čistačicu koja čisti ogromne stepenice. Ako ne mogu da sakupim siću za čistačicu, kako ću onda za popravku krova“, rekao je Andrić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari