Momirović o pisanju Danasa: Podržavaju one u čije se vreme vozom putovalo 11 sati

Reakcija ministra na tekst Danasa

Ostavite komentar


  1. Ovaj Momirović je nepismen samo tako. Slika i prilika prostakluka bratije na vlasti. Bolje bi mu bilo da savlada pravopis, nego da se sa komentarima oglašava u javnosti.

  2. gospodine Momirovicu vi ste mlad covek, i ne secate se da ste vi putovali tako sporo tim vozovima a cije je delo upropascivanje zeleznice morali bi da se vratite malo vise u proslost od sadasnje i prosle vlasti, u onu vlast Milosevica a i pre njega, prema tome nije samo prosla vlast kriva a i iskreno pitanje je koliko je para bilo na raspolaganju za bilo sta od kapitalnih investicija jer malo je toga ostalo posle Milosevica i gospodje MIre, pitajte gospodina Vulina mozda on nesto vise zna, posto je bio Mirino mezimce. Ziveli

  3. Opasne materije kroz centar grada, nema zeleznicke stanice, pruge ukinute na nekim mestima a tamo gde ih ima voz trubi na svakom prelazu jer nema rampi

  4. Momirovic ne bi mogao biti nikakav sef u bilo kojoj firmi .On je tipičan kadar koje Vučić postavlja na visoke funkcije ,jer su bespogovorno lojalni i pokorni da je to ponekad smešno.On je svestan ovoga i zato je ponekad tragikomican.

  5. A kad je u istoriji Srbije i Jugoslavije voz putovao brže? U vreme Kraljevine tehnika nije bila za bržu vožnju. Posle se od železnice samo uzimalo. Danas naši vozovi ne idu preko granice. E toga nikad nije bilo. Sramota!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.