Može li Siniša Mali da postane doktor nauka po milosti suda: Intervju sa prof. Dragorom Hiberom o mogućem raspletu slučaja plagiranog doktorata ministra finansija

Ostavite komentar


  1. Nemojte se vise sramotiti,ceo svet vas gleda sta radite.Plagijat nije nauka,utvdjen je, takav rad je nistavan i idemo dalje.Svaki lopov bi leba bez motike,ali to nije hriscanski,eticki i tako se ne napreduje.

  2. Smatram da Malom i svima onima koji su vodili finansije i privredu posle 2000-te godine dodeliti po tri doktorata! Majstorski su nas uništili, a da nismo to ni primetili!

  3. Proizvodnja pamuka u Srbiji, glavna odrednica doktorata Malog. Obraza nema, a dupe ga ne boli.

  4. Sramota od dekana FON-a. Oni su mu u kompletnom postuoku dali doktorat. Gde je odgovornost stručnih službi fakulteta. Da ima akademske čestitosti dekan bi podneo ostavku i otišao u prošlost

  5. Profesore Vi ste pisali pravilnik o Etičkom kodeksu.
    Takodje i uveli namet svima nama uvodeći zakon o javnim beležnicima.
    Gde je Vama etika, tragična ličnost, u ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji.
    Sramota me je mojih roditelja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.