Može li zakon da spreči Vučića da kupi Mitrovićeve dronove?

Kompanija vlasnika Pinka već dogovorila prodaju bespilotnih letelica Vojsci Srbije, iako nije u registru proizovođača naoružanja

Ostavite komentar


  1. Kako za Danas pojašnjava Radić“u pitanju je veoma rigorozna procedura registracije koju sprovodi Ministarstvo odbrane“
    Da li iko može da poveruje da se to odnosi i na ovog mitrovića, tj. na njegovu firmu?

  2. Mitroviću, uzvukao si se 5 oktobra 2000-te, jer ti je „Pink“ bio na brdu. Uspeo si da potkupiš i demokratske vlasti i opstaneš. Ali, zbog onih spotova o Oliveru Ivanoviću nema tih para koji će te izvući kada tvoj gospodar Vučić padne sa vlasti. Postoje crvene linije u životu koje kada se predju povratka nema i ništa više ne spašava. Zato počni polako sina da uvodiš u posao.

  3. Sve su resili u svoju korist i nije im dosta poreski obaveznici placajte i ovu glupost ej Srbijo gde ides

  4. Dali je ovo moguce od Mitrovica da kupuju uzas .Bolje da se zapitaju odakle njemu sve ovo sto ima gde zarado toliki novac.

  5. koja glupost . Sto bi ga nesto sprecilo da kupi ako je to nesto dobro i povoljno plus sto je i domace

  6. Ovo sarlatanstvo sa PRDC mora stati dok nije kasno! Svi proizvodi su cisto sarlatanstvo i dok prosecan covek to ne mora da zna, struka je duzna da se od ovoga odupre. Neka covek proizvodi za sebe ili za onog ko zeli da plati ali drzava je duzna da pazi na sta trosi nas novac.

  7. Mitrović do ovog sajma nije nijednom rekao da je zapravo neko drugi razvio dron, sve je predstavljao kao svoj uspeh i uspeh svog razvojnog centra. Sada kad je video da može da proda, rekao je prvi put istinu, da nema ko da napravi serijsku proizvodnju. Sto se tice mladog asistenta Petrasinovica, moze Danas da napravi istrazivanje koliko saradnka, asistenata i profesora ima privatne svoje privatne firme, a rade recimo na Mašinskom fakultetu u Beogradu. Da li dolaze redovno na posao na fakultet ili u svoje firme? Dokle smo mi došli, prijatelju ili uči te studente ili se bavi biznisom, a ovako svi se bave biznisom, a na fakultetu kod tate svog zaposleni na katedri i primaju platu.

  8. Mitrovic je patriota.na zalost mnogih on ce da poklanja dronove Vojsci Srbije dok stranoj vojsci prodaje.Zar je zabranjeno?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.