Može stranački funkcioner, ne može kumstvo: Ko rukovodi, a ko upravlja Kliničkim centrom Niš?

Ostavite komentar


  1. Bivdi grafonacelnik a sadasnji v.d.ukc Nis je u sukobu interesa po vise osnova.Da mu nisam u kozi,mislj da ce dutra neko da ga zastiti.

  2. Situacija u UKC Nis krajnje slizena.Prof.dr Perisic je vec prekoracio v.d.od sest meseci.Drugo covek ide u penziju,cemu sva ova ujdurma.Stranka i gradonacelnica ga ne podrzavsju i ako nesme da bude clan stranke.Nisko zdravstvo sa ovakvim ponasanjdm sve vise tone.Lekare nemozete da nadjete na radnom mestu.Jedan opsti javasluk.

  3. Nista mi nije jasno. Jesu li „kumovi“ u dobrim odnosima, pa bi udruzeni „vrsljali“ Klinickim Centrom, ili pak nisu, pa se „kumstvom“ prepucavaju?

  4. Sa ovakvom upravom tesko da ce Niska bolnica krenuti nspred.To se svakog dana vidi kako su prepune cekaonice,cekaju se lekari,vracu za neki drugi dan.Ako nemate vezu preostaje samo privatno lecenje.

  5. Mislim da SNS u Nis nije spao na dr Perisica.Da je bio toliko vazan koliko mu se daje na znacenju ne bih ga menjali sa mesta gradonacelnika.Mislim da ce se sve srediti kad ode redovno u penziju.Promene ce biti samo polako bez tenzija.

  6. Zakon je izricit sto se tice UO.Sve odluke oko trosenja sredstava,pravljenja tenderskih komisija i sve drugo sto mora da prodje kroz UO su protiv zakonite ukoliko nije formiran UO.Krajnje je vreme da neko ovakvom ponasanju stane na put.Ovako izvrgavanje zakona se neradi ni u privatnim preduzecima.Takav model ponasanja da je ispravan koristi li bi svi.Zakon je iznad svih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.