Mučan sastanak sa Tasovcem

Ministar kulture skoro četiri i po sata pokušavao da ubedi medijsku komisiju da promeni odluku o konkursu za sufinansiranje elektronskih medija

Ostavite komentar


  1. G-din Tasovac odlicno balansira na ljigavom putu sadasnje vlade. Ako se iko dvoumio kakav je on covek, sada je potpuno jasno da mu je kredibilitet nula.Kada ode sa sadasnje pozicije bice ponovo samo mali covek velikog ega I prevazidjene frizure.
    islim da su mnogi ljuti na same sebe ( kao I ja, uostalom) sto smo uopste pomislili da je njegov izbor za ministra bio pravi korak. Za njega da, ovajdio se onoliko, a za nas Jos jedna samarcina za naivnost I veru da je covek od integriteta.
    Kako ce provesti ostatak zivota ne znam, treba ziveti u ovom gradu bez casti I dostojanstva.

  2. Drug Tasovac je simbol Srbije: sav razbarusen, izgubljen u vlastitoj prisutnosti, pokusava da hvata provetrac sa svi strana. Srbijo, s cim se dicis: narucite kofer cesalja od Kineza!

  3. Bravo za ministra. KOmisija sama sebi deli pare, pa gde to ima?
    Uopste ne razumem zasto drzava finansira medije? Neka se bore na trzistu za svoje mesto…

  4. Pridruzujem se onima koji su se prevaeili u Tasovcu da je covek od integriteta. Moja procena je bila pot[uno pogresna.

  5. Do sada nas je g o s p o d i n , uglavnom uspesno, uveseljavao. A onda je pala kisa pa smo videli kako, stvarno,
    izgleda. Sad smo saznali jos nesto – jos mnogo vaznije!

  6. Sa portala Autonomija.info:
    Gruhonjić srpsko društvo naziva „duboko degenerisanim“. On o Srbima, kao naciji, govori da su „mali primitivni narod“ , dok Srbe iz Banjaluke opisuje kao „ljude čudnih fizionomija i neartikulisanog jezika“, proričući da će im u budućnosti „noge biti sve kraće, a pogledi sve tuplji!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.