Muke Krčedinske ade

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Krčedinci su svoju stoku vozili skelom koja je kretala ispod vikend naselja u Krčedinu. Ta skela je negde preseljena oko 2000. Godine i od onda su uglavnom Koviljci ostali sami. Svakako je bilo veoma atraktivno posmatrari kad su krčedinci nosili nedeljom so i koncentrat svojoj stoci. Svako grlo je svom gazdi islo kad stigne skela.

  2. Hvala svima koji su se uključili na bilo koji način i hvala autoru na tekstu.

  3. Risticevic nije Sremac on je kolonista iz Bosne.Pa preko te njihove radikalno naprednjacke stranke ne da coveku da vrati goveda i konje.Bacio oko na Krcedinsku Adu.Nije on za djabe lupetao u skupštini i bio veran naprdnjak zato i ne da coveku da koristi Adu.A Sase (Novi Karlovci) su opština Indija gde je dotični koloniziran.

  4. Svi Krcedinci su na adi drzali svoju stoku, bacvani su uglavnom krali drva po ritu. Dok je skela radila.

  5. Marijan Risticevic prostak zbog podrske Vucicu i kriminalno SNS postao je veliki kriminalac i bespravno se obogatio i osilio. Kada ova vlast ode njemu treba sve oduzeti.

  6. Bravo, prvi manje-više nepristrasni tekst o tome šta se dešava na Krčedinskoj Adi. Ako neko misli da je pre 20 godina mogao da dovede na dan, dva, svoja 2 konja da pasu na adi, grdno se vara, tu vlada bezakonje od kada je vojska otišla. Slažem se da policija treba da ispita ko tu kome krade stoku i skele, ali i kako to neko drži drvojku pastiricu na adi, da radi za 15-20 hiljada, jel prijavljena, jel se plaćaju porezi i doprinosi, i gde on ona to živi tamo, ne liči to baš na šator (pogledati Memedovićeve emisije na YT)

  7. Vrlo dobar tekst svaka cast novinarima da se ovo objavi i sazna za ovaj da je srece drzavni problem pa kamo srece da ovakvih kao mile ima mnogo a da drzava citaj vajni ministar resora podrzi svakoga ko bi drzao stoku a ne da se desava ovo unistavanje drzavnog bogatstva a ne da neki tamo beznacajni poslanik ima zadnju rijec gdje si drzavo pa i vucic se oglasava za nebitne stvari ovo je i te kako bitno nebitno koja to djevojka cuva za 20 hiljada novinari i ljubitelji zivotinja na prvom mjestu za bogatstvo zemlje ko ima mozga razumjece

  8. Hvala svim divnim ljudima koji su pomagali u spasavanju ovih životinja, iako su vremenski uslovi bili gadni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.