MUP dozvolio protest i kontraskup

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ko je to Savez boračkih organizacija? To ne trteba da postoji . U mnogim organizacijama su partizani , u drugim četnici , u trećim borci devedesetih koji su isto na raznim stranama. Zajedničko im je to da su uvek uz vlast .

  2. E pa ovako se nije ponasao ni Milosevic kada je organizovao kontra miting na Uscu dok je drugi skup bio u centru Beograda.Ovakvo ponasanje je direktni podstrek na nemire.Nadam se da nasi policajci i vojska nece dozvoliti da ih isprovociraju kontramitingasi koji ce uglavnom autobusima biti dovedeni u grad iz Obrenovca i okolnih mesta.Ovakvo neodgovorno ponasanje vlasti ce biti sankcionisano kad tad.

  3. Država u kojoj štrajkuje policija i vojska istovremeno ne može se nazvati ozbiljnom državom.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Psovanje neprimereno za Bajdena, iako je Foks njuz poznat po agresivnosti 7

Psovanje neprimereno za Bajdena, iako je Foks njuz poznat po agresivnosti

Predsednik SAD Džozef Bajden opsovao je juče novinara “Foks njuza” dok je odgovarao na njegovo pitanje o inflaciji, ne znajući da je njegov mikrofon i dalje uključen. Bajden je imao sastanak u Beloj kući sa svojim savetnicima o promeni regulativa i usvajanju zakona koji će pomoći građanima da podnesu visoke cene.

Naslovna strana

27. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.