MUP: Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo, koji je živu zapalio ženu

Ostavite komentar


  1. Državom upravljaju kriminalci, ulicama lutaju ludaci. To je prava slika bolesne Srbije.

  2. Zapalio ženu? Ej u 21 veku u Evropi…. koje smo mi dno-dna. Samo geografski u Evropi a po svemu drugom u Africi i Aziji. Jedno veliko UA do NEBA za vlast koja je za 30 g ratovanja (vojnih, u rukavicama, a čim imate rat onda je stil života MRŽNJA i samo MRŽNJA) dovela empatiju kod nadoda takoreći na nulu.

  3. sve je to politički vrh dozvolio, nekada je jedan drot držao celi blok pod kontrolom, a danas policija bije po ulici penzionere i decu sa posebnim potrebama!? pravosuđe je nestalo bez traga, a bitange sa vlasti žive sa obezbeđenjem koje nosi duge cevi!? divlji zapad na balkanu, u 21. veku!? nadam se da će doći momenat kada će se suditi tim zlotvorima! na ulici! bez milosti – za sve godine i ljude koje su pojeli kao skakavci! pu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.