MUP identifikovao i saslušao sve osobe sa fotografija

Ostavite komentar


  1. Kada umesto policije imas PARTIJSKU policiju, odmah dobijes uvek jedno veliko I! Dakle to sto su ove siledzije davile ljude je po izjavi MUPa isto kao i: "Istovremeno, policija nastavlja provere vezane i za krivične prijave koje su podneli učesnici zakonito prijavljenog skupa ispred Narodne skupštine protiv lica koja su ih, kako se navodi u prijavi, vređala, provocirala, gađala predmetima i polivala vodom", navodi se u saopštenju. Dakle ZAKONITO!!! prijavljen skup su neki nevidljivi ljudi gadjali nevidljivim objektima, a policija ce, i TO (ili samo to) da ispita. I verovali ili ne to je KRIVICNO delo?

  2. Samo da se ne izgubi ključ od fioke gde se nalazi izveštaj, pa da tužilaštvo ostane kratkih ruku – kao "enti" put do sada. Doduše, i u samostalnom tužilaštvu ume da nestane ključ.

  3. Koraksova karikatura sve govori. On je pokazao ko je organizator svega sta se desava u ovoj zemlji a ocigledan primer jeste i maltretiranje novinara i gradjana od strane olosa koje je Aleksandar Vucic napujdao na dan svoga "velicanstvenog samokrunisanja".

  4. Nemojte se zavaravati, to su SNS siledžije koje rade najprljavije poslove za stranku. Taman posla da ih kazne. Pa ko bi im posle pristao da radi takve poslove kad zna da će loše proći.

  5. Nisu to "mediski navodi" kako pisete. Postoje fotografije, i svedoci.

  6. Dajmo sansu Mup -u , cemu brzopleto zakljucivanje, slucaj tek treba da se resi …

  7. Pa gde su ti SNS politicari da podignu glas protiv nasilja? Jadna Srbijo ko te vodi!!!

  8. Sad ce jos ovi sto su davljeni biti i osudjeni jer su izazivali i vredjali.

  9. MUP identifikovao i saslušao sve osobe sa fotografija . I to je sve !

  10. Vidimo da su botovi skriveno prisutni u ocenjivanju ali ne vise u izjavama osim jednog. Partijska policija je postojala od kad je sveta i veka. Poslednja u Evropi je bila u Nemackoj od 1933.-1945. i zvala se CRNOKOSULJASI. Znamo ko ih je placao

  11. Nemojte zaboraviti na činjenicu da je krunisani Veliki Vodja produkt Udbe koje je formirala i njegovu sadašnju i bivšu stranku. Tako to ide u zemlji Srbiji …

  12. Sta ima da se istrazuje? Svi likovi su policajci u civilu.Posle neka mi neko trtlja da je policija uz narod. Kada su bili protesti u Aprilu slusao sam razgovor dvojice policajaca u civilu koji su bili umesani u masi. Klasična ostrascena SNS policija.Ali im nikako nije jasno kako masu nisu uspeli da navuku da upadnu u skupstinu gde su u zasedi cekali specijalci i Informer novinari.. To protestantima nikako ne mogu da oproste.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.