MUP ignoriše zahteve Tužilaštva u vezi Savamale

Ostavite komentar


  1. Udavili ste više sa Savamalom, mislim da je već izlizana tema, opozicija bi mogla da nađe drugi način da privuče pažnju!

  2. Koordinirani članci, jauci opozicije, izveštaj EU, UN…sve je to ista banda plaćena od istog gazde.

  3. Juče sam negde pročitao da su pet puta tražili izveštaj a sutra će već biti da su tri puta…

  4. MUP treba da radi u interesu države i da štiti državu od kriminalaca i mafijaša.

  5. Jel ih neko pitao za razlog ili ste odma svi krenuli da pisete vest i da pljujete?

  6. Ne razumem zbog čega se opet podigla ovolika prašina, pustite ljude da rade svoj posao.

  7. Ima, doktor Nesa, drugas posla.Da tuzi one, koji kazu da je glup.Cega se pametan stidi lud se ponosi. Ma,kakvi odgovori tuzilastvu, covek odgovara, samo i jedino Vucicu. I nikom vise.To mu je dovoljno da bude Minstar,bre.

  8. Још jeдна измишљена афера од жуте паткице и њених обожаваоца, боље рећи квакача, као да је грађане захватила колективна амнезија па се надају да ће им нешто и поверовати.

  9. Колико пута рекoсте да је тражен извештај, три пута сада а за дан-два биће да је тражено десет пута. Оставите на миру истражне органе да на миру и без притисака заврше истрагу до краја и након рога упознају јавност са резултатима.

  10. Ja pomisli da ce se bune protiv otimanja trepce protiv ne zakonito otimanja 15% nase teritorije ipak su oni sorosevi moraju da slusaju gazdu!!!

  11. Verujem da ce slucaj biti resen i da ce odgovarati pocinioci. Ali mislim da je opozicija dosadila vise sa ovim.

  12. Opozicija stvarno nema ništa drugo da radi, pa su se samo uhvatili ove teme. Da bi se slučaj rešio na pravi način neophodno je sprovesti detaljnu istragu, a za to je potrebno vreme.

  13. Svi ovi iz opozicije i njima slični dobro su plaćeni samo da prave neke situacije kako bi mogli da ocrne vlast, ali to im očigledno ne polazi za rukom čim ovoliko insistiraju na ovoj temi i izmišljaju ono čega nema.

  14. MUP je tu da bi stitio interese gradjana i drzave, a ne da bi radio protiv njih. Samo se postavlja pitanje zasto i u ime kopga se dize ovolika buka kada je Savamala u pitanju.

  15. mica: Ned mogu da verujem da je našoj opoziciji najvažniji problem srušeno nekoliko bespravno podignutih baraka , a onda se čude kako jedva prelaze cenzus.

  16. Pitam se šta bi naša opozicija radila da se nije desilo da se sruši nekoliko bespravno izgrađenih baraka.

  17. Ovak pritisak, negativno utiče na rad državnih organa, i onemogućava uspešan završetak istrage.

  18. Opozicija ne prestaje da se mesa u rad policije i tuzilastva pa to ti je. Navikli na to da bude kako oni zele. To vreme je proslo i svako neka radi svoj posao.

  19. Dosadili su narodu vise sa tom Savamalom, pametnije bi im bilo da rade nesto korisnije za ovu zemlju kao opozicija.

  20. Наравно да овде није у питању Савамала. Овде је у питању ко наређује полицији Републике Србије да прикрива доказе и ко води такву кадровску политику да за директора полиције МОРА бити изабрано лице из УЖИЦА!? Савамала јете неважна ствар, али је незаконито понашање Владе Републике Србије – веома важна ствар.

  21. Zar se opet bavimo tudjim poslom dokle vise ,ljudi ostavite da se bave time ko je za to i nadlezan!!!

  22. Uveren sam da će policija dostavi potrebne podatke tužilaštvu i da će se ovaj slučaj konačno rešiti.

  23. Tužilaštvo mora da nastavi da radi svoj posao kako treba. Niko nema pravo da vrši pritisak na pravosuđe i na tužilaštvo.

  24. Ne bavi se policija samo Savamalom, ne vidim zasto se stvara ovoliki pritisak oko tog slucaja, svakako ce biti resen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.