MUP Kosova: Na prelazima Srbije zadržano deset pripadnika policije Kosova, petorica puštena

Ostavite komentar


  1. Nije valjda… Kada vi hapsite i prebijate onda je to demokratski i to je postovanje svih sporazuma, ali zato kada na to policija Srbije odgovori onda je to nedemokratski i krsenje svih sporazuma.

  2. Жали се неко ко годинама Србе на исти,чак и гори начин третира,бесмисленим хапшењима и пресудама за које и деца знају да су глупост. Каква брига за грађане тзв. државе Косово!

  3. Samo violine fale u pozadini ove tužne priče.

    A u međuvremenu stotine Srba na pravdi boga pohapšeno, prebijeno, upucano, psovano i ponižavano, drže ih kao taoce po kazamatima. Ostalim tamošnjim Srbima se šalje jasna poruka, da su samo na privremenoj slobodi dok i na njih ne dođe red…

    I sad mi oni kukaju?!?

  4. Obračun sa putnicima i sl. Tipično za one koji su 90- ih „branili i odbranili“ Srbiju i naš narod.

  5. Hapsi, milicijoooo! Hapsi! I ne pustaj (istražuje se uloga u oružanoj pobuni, pritvor se produžuje do u beskomačno) dok god ima i jednog Srbina u pritvoru/zatvoru na Kosovu i Metohiji. Ostavi jedno dvadesetak kao osiguranje.

  6. Ovi komentari ovde su najbolja slika naseg naroda i drustva i zasto mi jos zivimo u 1991 a kosovo u 2024. Pa ako mi ne verujte idite malo do pristine i vidite.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.