MUP: Krivična prijava zbog pretnjii uredniku Danasa 1Foto: Dejana Majstorović

Pripadnici MUP, u koordinaciji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, identifikovali su osobu koja se sumnjiči da je 8. novembra ove godine preko fejsbuk stranice „Cenzolovka“ pretila glavnom i odgovornom uredniku lista Danas Dragoljubu Petroviću.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti protiv D.I. iz Lazarevca biće podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija u posedu osumnjičenog, koji je obavljen na osnovu naredbe Višeg suda u Beogradu, pronašla elektronske dokaze koji ukazuju na izvršenje krivičnog dela.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “MUP: Krivična prijava zbog pretnjii uredniku Danasa”

  1. Pretnje Petroviću nedvosmisleno predstavljaju i pretnju Srbiji, ili to važi samo za pretnje Vučiću. Nismo li pred Ustavom jednaki? Gde je onda puno ime i prezime monstruma koji preti, gde je informacija šta radi, čime se bavi, ima li krivični dosije, zašto nije određen pritvor do 30 dana kao što se to radi u slučaju pretnji Vučiću???

  2. A zašto su pretili Draži? Da li zato što je prodao Kosovo, izgubio Trepču, da li je možda Draža išao kod Klintona u Ameriku da kleči pred njim, da li je možda Draža zadužio Srbiju za milijarde kredita uzetih pod sumnjivim uslovima, da li je Dražin brat vlasnik firme Asomacum, da li zato što Draža vozi Miškovićeve džipove a ne svoj bicikl, da li zato što Draža ne uspeva da koordinira službe bezbednosti, da li zato što Draža ima falsifikovani doktorat i 23 stana u Bugarskoj i bar nekoliko u Beogradu koji se naravno vode na bivše, sadašnje i buduće žene, da li su Dražini kumovi i batice ojadile javna preduzeća i službe….

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.