MUP: Lekarki davali novac za adekvatne izveštaje lekara specijaliste

Ostavite komentar


  1. Ovo je zemlja korupcije,kriminala politickog sljama i naravno u zdravstvu dokle cz lekari da primaju plate iz Budzeta i da rade po privatnim klinikama svojimi tudjim .Za sve je kriv Vucic,on je glavni za sve,on zna koliko treba cevi za kanalizaciju i jos more glupoati pa zna i za kriminal u zdravstvu i drzavi.Sav ovaj smrad ide od glave na dole.

    1. Mi se bunimo protiv korupcije, a dajemo mito i primamo, više volimo to, nego hleba da jedemo…onda bi trebali da ćutimo.

  2. Nije to od juce , godinama traje , nazalost . Invalida koliko hoces , a volu bi rep iscupali , trebalo bi to procesljati . Oni stbarno bolesni ne mogu nista ako nemaju para da potplate i bice tako bojim se jer vrana vrani oci ne vadi . Nema nam spasa !

  3. Molimo ime i prezime osumnjičenog lekara. Dokle više da se nekima čuva ime, a drugima se ponavlja po milion puta. Zaista bolesni ljudi rade i to teške i zahtevne poslove. Zbog ovakvih slučajeva se pooštravaju uslovi za odlazak u penziju ili na bolovanje. A isti ti slučajevi nikada ne budu razrešeni po pravdi.

  4. Bas jaki kriminalci, velika lova stvarno…trebalo bi ih u sve naslovne stranice i kaoo udarnu vest. Odakle mito i korupcija kodd nas, bas cudno…ovi su sigurno glavni

Ostavite komentar


Društvo

Saša Ilić: Stvarnost više niko ne prepoznaje 10

Saša Ilić: Stvarnost više niko ne prepoznaje

Rano detinjstvo je kao lebdenje u nekom vakuumu * Tim slikama se vraćamo celog života * Majka voli književnost i radi u gradskoj bolnici * Živim na periferiji gde se uglavnom nastanjuju izbeglice sa Kosova * Prvu priču, pod uticajem Džordža Lukasa, pišem u petom razredu * Iz vojske, zapravo iz rata, vraćam se u jesen 1992.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.