MUP ponovo zabranio radikalima skup u Hrtkovcima

Ostavite komentar


  1. Zanimljiva dečija igra ZMURKE,
    Ali nije baš jasno ko se krije a ko je na potezu da sakrivenog učesnika u igri nadje, i izbaci ga iz igre.

  2. MUP je ponovo doneo najbolju odluku i sud ne sme vise da donosi ovakve lucidne odluke i da dozvoli SRS da organizuje mitinge u Hrtkovcima protiv stanovnika Srbije.Bez obzira sto su oni Hrvati, oni zive na teritoriji Srbije i moraju da budu sigurni i zasticeni.

    1. Olivera, vi ste u pravu da niko ne sme da uznemirava Hrvate na nacionalnoj osnovi jer su oni građani države Srbije jednaki sa svim ostalim građanima. Ali, Srbija nije baš pravno uređena država i kod nas sve može da bude, ali ne mora da znači. Da li će to bezvezno okupljanje biti održano ne zavisi od prava i zakonitosti nego od odnosa i snage političkih aktera. Uostalom, jedan primer je umanjenje penzija pojedinim građanima Srbije mimo svakog pravnog osnova, već samo po goloj sili i moći aktuelne vlasti. A, eto, to traje li traje…

  3. Zanimljiva dečija igra ZMURKE,
    Ali nije baš jasno ko se krije a ko je na potezu da sakrivenog učesnika u igri nadje, i izbaci ga iz igre.

  4. Policija nije dozvolila ni prvi put kada su radikali najavili miting Hrtkovcima, nece ni sada da dozvole. Sta sve nece pasti Seselju na pamet.

  5. Ispravna odluka jer nikom nisu potrebni opet govori mržnje i zastrašivanja ovaj narod hoće da živi od svog rada

  6. Neka radikali zaborave na svoje planove koje svi dobro znamo. Ostavite te ljude na miru, niko nije zeljan vasih prica. Da su te price imale i koje delo, mozda biste danas bili bolji u svom poslu.

  7. Nije dovoljno zabraniti skup radikala u Hrtkovcima nego nadlezni po hitnom postupku trebaju da Seselja i sve one koji ga podrzavaju i razmisljaju kao on, sklone sa politicke scene Srbije jer su previse negativnog ucinili drzavi Srbiji i njenom narodu.

    1. Najnadležniji za to „sklanjanje“ Šešelja je A. Vučić, sadašnji predsednik ove nesretne države, a on to ne sme da uradi – iz ličnih razloga. Pa, tako, dok je Vučića na vrhu, biće i Šešelja i sadašnjih i bivših radikala, na političkoj sceni.

  8. moraju biti pazljivi sa ovim zabranama. ne smeju da naljute seselja, ko zna zbog cega…

  9. МУП није сигурно забраниоокупљање СРС зато што их не воли него на основу процене од ризика безбедности. У сваком случају превенција је мајка свега.

  10. Ko to opet pali beslovesne mase…? Pasce teska kisa i grad ( vidi prognozu RHMZ ),pa ce srpski crtaci granica ,pokisnuti kao onomad na paradi u Beogradu,gde je pljusak zbrisao njihovu sminku-mocnika…Sva sreca pa MUP,mora da postupi po diktatu …!!!

  11. U SRS moraju da nauče, da je zakon isti za sve i mora da se poštuje.

  12. Još jedna Vučićeva igra, koja će nam doneti novu sramotu. Smatram da Vuči, Dačić, Palma i Šešelj treba da vode svoje pristalice do Karlobaga, Virovitice i Karlovca,, jer verovatnio tada nisu smeli da se pojave, mada je Srbe proterala šaka Hrvata. Tadašnja sramota nikada neće moći da se izbriše. Ali mi glupci i dalje dozvoljavamio da se svakakvi igraju sa nama.

  13. Ne razumem zašto SRS insistira na ponovnom okupljanju u Hrtkovcima kad su posao završili još na prvom mitingu.Ono što je bilo preostalo to su dovršili 1995.ne samo u Hrtovcima nego i šire ,uz pomoć tadašnje valadajuće kamarile. Tamo gde je još bilo Hrvata.Ko je sad na redu?

  14. Zamolio bih junaka sesejla da povede svoju karamilu u kosovskoj mitrovici da odrzi miting

  15. Treba dozvoliti ovaj skup, pohapsiti svu bandu koja se na njemu bude pojavila i baciti ih u rudnik dozivotno.

  16. Uvek se iznova čudim kako je srpska država verno iskopirala američku policijsku značku i jedini što nedostaje je NYPD oznaka koju su zamenili za MUP. Pitam se zašto niste kopirali rusku? Vi bi ste trebali biti rusofili, n’est pas?

  17. Uočiste li, uvaženi publikume, kako je Upravni sud u rekordnom roku postupio po tužbi i doneo odgovarajuću presudu. Bravo za ažurnost, u ovom slučaju, ali šta je sa hiljadama predmeta, tužbi, žalbi, predstavki građana i ostalih institucija, posebno onih predmeta koji se vode protiv države……..koji godinama stoje i leže, kako u ovom, tako i u ostalim sudovima, uključujući tu i najvišu sudsku istancu – Ustavni sud Srbije!? Po čemu se ova tužba SRS izdvaja od ostalih i ima prioritet za razmatranje? Zar se sve tužbe ne tretiraju podjednako i rešavaju u sukcesivno po vremenu prispeća? Šta ovde ne štima, zna li ko??

  18. neznam šta time šešelj postiže kad je on prošlost na političkoj sceni

  19. Ispravna odluka MUP-a, zasto dozvoliti skup ako je postoji mogucost ugrozavanja bezbednosti.

  20. Pa mogli su i da ih puste, hocu da kazem, toliko su glasova osvojili da niko ne bi ni primetio da su se skupili

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.