MUP: Prikazivanje snimka da nisu prekršena prava pritvorenog u javnom je interesu

Ostavite komentar


  1. Prikaxivanje bezbednosnih snimaka iz pritvora je u interesu rezima.
    Skrivanja istine i montiranje laznih snimaka paralelne s s stvarnosti je prevrsilo svaku meru.

  2. Sjano je sto ovi mastermajndovi izlaze iz svoje anonimnosti da ih vidimo u svoj raskosi njihove pameti. Sta je „javni interes“ o tome odlucuje zakon a ne politicka samovolja onih koji su u obavezi da zakon sprovode. VEca steta po javni interes jeste policija koja javno demonstrira da ne postuje zakon zato sto je to od partijsko-marketinske koristi onih koji njome upravljaju, nego sto je korist od raskrinkavanja lazi nekog tamo prestupnika bez ikakvog drustvenog znacaja o tretmanu kojem je izlozen u policiji. Osim toga ako vec volite toliko da gledate snimke zasto paznju niste malo posvetili onim snimcima koji jasno svedoce o prekomernoj upotrebi sile i divljackom batinanju od strane nekih priapadnika zandaremerije u RTS-u….

  3. Da li je prikazivanje montiranog snimka kada je Babicev automobil usmrtio zenu na naplatnoj rampi u Boljevcima ?

  4. Da je poverenik u pravu upravo ovo saopstenje mu daje za pravo. Da je vlast toliko revnosna da javnimm interesom ne bi dozvolilo da joj novindzije javno.najavljuju drzavne udare I slicne stvari.Zakoni nisu selektivna kategorija I ne brani se sluzba za bezbednosti na takav nacin..Ministar je ovaj progutao durdubak ,nlad jenauci ce se♿

  5. Ne znam dali su objavljivanjem tog snimka narušena prava ne zakonito uhapšenog mladića,jer pravnik nisam a da pitam dvojicu od njih dobio bi različite odgovore zato to ne činim.Ali znam da je snimak moguće vrlo lako ukomponovati tako da se pošalje poruka koja se hoće znači snimak je film a koliko su oni realni najbolje znaju gledaoci ratova zvezda naprimer .Mada bih izdvojio jedan od pre nekoliko dana koji zabrinjava jer izgleda dosta realan.Naimena njemu se vidi kako u nekom osvetljenom hodniku dok je svud oko zgrade mrak pet šest ljudi zamahuje i udara što može jače, brže, naprednije nešto ili nekog sklupčanog na podu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.