MUP: Priveden vozač koji je izazvao više incidenata na Novom Beogradu

Ostavite komentar


  1. „Policija je uhapsila S.D. (1986), vozača „folksvagen pasata“ za kog se sumnja da je danas oko 14 časova na Novom Beogradu izazvao više saobraćajnih nezgoda“
    Jel izazgvao ili nije , incidenti nisu magla, zašto se sumnja . korpus delikti je evidentan ali štitimo ga sa konstatacijom „sumnja“ kako čovek ne bi dobio stres, a ovi što su mogli da „odu na nebo“ njegovom zaslugom bi sigurno bili objavljeni punim imenom i prezimenom!

    1. Ovo je policijsko istrazna terminologija. Policiji nije dozvoljeno da presudjuje, oni samo sumnjaju i prikupljaju dokaze a istrazni sudija ce, kad sve prikupi i uzme iskaze doneti odluku o pociniocu i krivici. Na sta ce on, naravno, imati pravo zalbe…

  2. A drugi lik koji je skidao tablice s njim? Nasilničko ponašanje, oštećivanje imovine?

  3. Ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju? Tu spada i ako nisi na vreme dao žmigavac, ako ti ne rade poziciona svetla a rade i upaljena su srednja. Ovo nije to, ovo je bahata vožnja sa ugrožavanjem tuđih života i kriminalno delo nasilja. Pitam se kada ustanove čiji je sin i ko je da će dobiti kaznu 5000 dinara odnosno 2500 dinara ako plati za 7 dana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.