MUP: Produženje registracije vozila isključivo na tehničkim pregledima

Ostavite komentar


  1. Postovani,

    Da li mozete da proverite kakva je procedura u slucaju da osoba preko 65 godina treba da produzi registraciju. Prema informacijama koje sam dobila od nekoliko ovlascenih servisa, ne primaju obicno punomocje, samo overeno kod notara, sto je problem jer te osobe ne smeju uopste da izlaze.

    Hvala i pozdrav!

  2. Sta je sa vozilima kome istice vaznost saobracajne dozvole ,a postoji i slovo Dj, inace vozilo je registrovano do Jula meseca

  3. Istekla mi je registracija na Prištinske tablice mogu da uradim tehnički ali nalepnicu koju smo ranije uzimali u Prištinskom MUP-u koji se nalazi u N.Banji, trenutno neradi.Šta mogu da uradim po ovom pitanju.Unapred zahvalan.

  4. Istekla registracija na Prištinskim tablicama.Mogu da uradim tehnički pregled vozila međutim nemogu da uzmem nalepnicu koju je dosad za nas izdavao Mup Priština koji se nalazi u N.Banji i trenutno zbog vanredne situacije neprima stranke.Šta dalje mogu da uradim.Pozdrav

    1. Nece ni da vam odgovore. Ja sam poslao mail pre 4 dana, tacnije sutra ce biti 5 ti dan kako nisam dobio odgovor! A kad mi zaustave vozilo onda ce kaznu ekstremnom brzinom da napisu.

  5. U mom gradu ne radi nijedan tehnički (Kikinda). Kako da registrujem auto? Pisao sam na onaj email što su dali iz MUP-a još pre tri dana i naravno da niko ne odgovara. U lokalnom MUP-u ne znaju. Agencije sam pitao, ne znaju. Zvao sam ove s tehničkih pregleda, sve zatvoreno.

  6. Dobar dan ja treba da produzim registraciju a i da menjam saobracajnu jer sam auto sa 5 prebacio na 7 dali bih mogao da ga registrujem sa tom saobracajnom pa kad prodje ovo vadredno stanje da zamenim saobracajnu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.