MUP se oglasio: Kontrola saobraćaja zbog lica sa poternice

Ostavite komentar


  1. Ovo je očigledna demonstracija sile pred najavljeni oktobarski štrajk vojske i policije. I to preko glava građana i uz uzurpaciju slobode njihovog kretanja.

  2. Dr Nebojsa, mnogo se druzite sa Vulinom, objasnjenja su vam bez veze. Ne izvodi se 105.000 policajaca na ulice Cikaga zbog lica sa poternica. Koliko ste ih sinoc uhapsili? Ako niste ni jednog onda ste nesposobni. Ovo je pokazivanje misica gradjanima Srbije koji vas pitaju za koalicionog partnera Haradinaja, za zmurenje na korupciju tetkinog ljubimca, na stalno prolongiranje boljeg zivota do dalnjeg… Ali i to ce proci… a onda ce proraditi sudovi. Vidimo se.

  3. Ovo igranje strogoce Vucica i ekipe moze da im se itekako obije o glavu. Narod kipti i to nece moci da se zaustavi "pokaznim vezbama" policije.

  4. Baš je gadan naš narod … ovi pred svake izbore kao da mole "Glasajte protiv nas da nas spasite muke što radimo nešto za šta nismo sposobni!" … a narod kaže "E baš nećemo!" i ostane kući na dan izbora 🙁

  5. Ono, jes““ da se kod nas poodavna nekih funkcija dokopalo i kuso i repato, da amateri šefuju i komanduju profesionalcima (kojih za našu sreću itekako imamo), ali i pored svaga toga ne mogu da razumem da odgovorna služba za informisanje ( ili kako se to zove) iz MUP-a izda ovako nesuvislo saopštenje svojim poslodavcima tj. građanima koji, pored toga što ih plaćaju, zaslužuju i imaju pravo na iskreno, pošteno i, pre svega, profesionalno, obaveštenje, ako su već odlučili da ih time udostoje. Pa,……….. nisu u ovoj zemlji baš svi nepismeni, neupućeni, zaslepljeni, zamađijani,…… i da tako lako progutaju ovakve "udice". Ipak, nadam se, verovatno ne samo ja, da oni – pomenuti profesionalci, rade svoj posao u skladu sa etikom, efikasno, pametno,…….. ma da je, obično njihova aktivnost nevidljiva, što je i razumljivo, a da im ovi koji paradiraju sa sirenama i rotacionim svetlima u tom poslu samo odmažu. Ali,……… šta ćemo, neko je odlučio tako. Iz one grupe – verovarno, diletanata (amatera).

  6. Ovo me podseti na onu: Milicija trenira strogocu…. Naravno ne krivim ja našu policiju. Ipak su oni samo zaposleni i rade za svoj skromni dinar.

  7. Mogla bi srpska policija da se informise kako lica sa poternica jure i pronalaze njihove kolege iz EU kojoj tezimo.. a ne da uznemiravaju i terorisu sve ostale gradjane Srbije zato sto su nesposobni,ili je po sredi nesto drugo sto se ne objavljuje!? U svakom slucaju osecam se nebezbedno danas,mnogo vise nego sto je to bio slucaj pre 20god. iako je policije duplo vise! Kvalitet a ne kvantitet u ovom slucaju gospodo policajci!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.