MUP se oglasio: Kontrola saobraćaja zbog lica sa poternice 1

Pripadnici MUP tokom prošle noći na teritoriji Beograda i Prijepolja sproveli su sveobuhvatnu kontrolu saobraćaja sa ciljem pronalaska lica po poternici, narkotika, nelegalnog oružja i pronalaska predmeta koji potiču ili su u vezi sa izvršenjem krivičnog dela.

To je saopšteno danas iz MUP-a povodom sinoćne blokade puteva u Beogradu.

Gotovo svi prilazi Beogradu, kao i izlazi iz grada od oko 23h bili su blokirani. Policija je, takođe, blokirala sve putne pravce u blizini glavnog grada.

Kako se ističe u saopštenju, ovakvim postupkom demonstrirana je spremnost pripadnika Ministarstva da u najkra’em roku podignu svoje resurse i postupe na najvišem nivou kako bi zaštitili bezbednost građana, njihovu imovinu i izvršili kontrolu lica i vozila, pri čemu je mogućnost bekstva svedena na minimum.

„Na osnovu uspešno izvedenih aktivnosti možemo da garantujemo da Ministarstvo može u svakom trenutku da garantuje bezbednosnu zaštitu građana i imovine i hvatanje izvršioca krivičnog dela u najkraćem roku“, navodi se u saopštenju MUP-a i dodaje da će se i ubuduće nastaviti sa ovakvim aktivnostima na teritoriji svih policijskih uprava radi maksimalne bezbednosti građana.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari