MUP: Uhapšena dva pripadnika MUP-a zbog sumnje da su pomagali kriminalnoj grupi

Ostavite komentar


  1. Mnogo mi je bio cudno od nekvi tabloida i listova koji se pitaju kako je ovaj manjak (Nevolja) mogao da se zaposli i da radi sve sto hoce u FK Partizan: Odgovor je jednostavan. I to mozete da je nadjete kod Ivica Dacica koji rekao da je u pitanju mafijaska grupa. A razlika izmedju kriminalne grupe i mafije je u tome sto mafija je grupa koja ima hirearkiu i sofisticirani su u smisao veze sa drzavnim sluzbenicima. I sada ako je manijak (nevolja) tukao Vezuru i organi drzave pustili na slobodu bez detaljnog pretresa, obično se svaki bi zvanicnik kluba bi podrazumeo kao poruka o njegovoj moći i vezama koji ima sa politicirama. Pa sada kada su politicari videli opasnost od ti manjaka strpali u zatvoru.

  2. Kada će doći na red načelnici,državi sekretari bivši ministar,političari,sportski radnici,načelnuci MUPa u BeograduLoznici,Šapcu,Grockoj,Gornjem Milanocu,Pančevu…pa komandiri stanica po Srbiji gde je „grupa“ delovala?Ili će ostati na ovoj dvojici pozornika za nesavesno obavljanje posla(pretresa)?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.