MUP: Uhapšene dve osobe zbog ubistva u Obrenovcu, za trećom se traga 1Foto: Pixabay/soumen82hazra

Beogradska policija uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su u Obrenovcu, u saizvršilaštu, ubili muškarca, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Uhapšeni su I. B. (44) i državljanin Severne Makedonije Š. U. (50) zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, sa još jednom osobom za kojom se traga.

Osumnjičeni se terete da su, sa još jednom osobom, koja je identifikovana i za kojom je raspisana međunarodna poternica, 19. marta hicima iz vatrenog oružja usmrtili muškarca (41).

Policija je sve osumnjičene identifikovala ubrzo po izvršenju krivičnog dela i uhapsila Š. U. i I. B., a za trećim osumnjičenim je danas raspisana međunarodna poternica.

Osumnjičenima Š. U. i I. B. sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana, naveo je MUP.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je i u ovom slučaju policija pokazala efikasnost i rasvetlila ubistvo za nepunih 48 sati.

„Svi kojima padne na um da počine krivično delo u Srbiji treba da znaju da će ih srpski policajci naći i izvesti pred lice pravde“, rekao je on.

Naglasio je da “ srpske ulice nisu bezbedne za kriminalce, niti njihovo sigurno utočište“ a ponajamnje, kako je ukazao,  „mesto za njihove obračune“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari