„Muškarac godine“ optužen za malverzacije

Uhapšenom direktoru kragujevačkog Zavoda za zbrinjavanje odraslih "Male Pčelice" određen pritvor do 30 dana

Ostavite komentar


  1. Slika i prilika najboljeg sns kadra.
    Evo za ovo ste glasali, da Vas lece lekovima namenjenim za zivotinje, da Vam sve uzmu da Vas zlostavljaju i da Vas ubiju zarazom.
    Bravo, bdsm u srba je ziv kao nigde.

    1. Lek koji je davao sticenicima ima sledece indikacije:
      KONTRAINDIKACIJE: Lek se ne sme aplikovati intravenski ili intramuskularno.Ovaj lek se ne sme koristiti kod vrsta za koje nije indikovan. Kod nekih rasa pasa (koli, staroengleski ovčar, mešanci) može biti fatalan.Ne daje se kravama i ovcama u laktaciji čije se mleko koristi za ishranu ljudi.
      NEŽELJENA DEJSTVA: Prolazna nelagodnost, bol i lokalna reakcija na mestu aplikacije su moguće. Kada se koristi za tretiranje goveđe hipodermoze, ivermektin može izazvati ozbiljne neželjene reakcije. Ubijena larva u kičmenom kanalu može prouzrokavati paralizu i posrtanje, a larva ubijena oko ždrela može dovesti do pojave salivacije i naduna. Ovi efekti se mogu izbeći tretiranjem životinja odmah posle sezone štrkljeva.
      CILJNE VRSTE ŽIVOTINJA: Goveda, svinje i ovce

  2. Najžalosnije je to, što, više sam nego uveren još ima takvih direktora i raznih rukovodioca po Srbiji, i još gorih ali ništa im se neće i ne može desiti sve dok im sva ta velika moć na malom nivou i sve te „nagrade“ i „priznanja“ ne udare u glavu kao dotičnom , pa ne pomisle da stvarno nešto kao i vrede i otkažu političku poslušnost i lojalnost…

    A zapravo je najžalosnije to što smo kao država mnogo, preduboko potonuli i jednostavno ne može i neće biti bolje jer, sa kim?
    Ko da promeni?
    Ovi tzv. opozicioni političari…
    Nisu oni opozicija SNS-u i kamarili oko njih, oni su opozicija polugama vlasti a kada bi se dočepali njih, bili bi isti…

  3. Ne vidim ovde nikakav problem! Ova vlast ljude u Srbiji tretira kao potrošnu roba/materijal. Drug Vladica Stanojević ih je tretirao kao životinje. To je, po mom slobodnom sudijskom uverenju, bolji tretman od malopređašnje pomenutog robno-materijalnog tretmana.

  4. Pa reko li je direktor Kliničkog Centra Kragujevac dr Sazdanović da su gradjani razulareni ? A onda šta bi davao razularenima sem leka za stoku. Ular valjda zato i služi. U Kragujevcu je tako kompletna slika za lečenje i verbalno i lekovima !

  5. Umesto pomenutog, na mesto direktora dolazi doktorka koja je clan SNS-a, koja je promenila do sada nekoliko stranaka (sindrom Maja Gojkovic), tako da u ovoj ustanovi boljitka nece biti….

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.