Muzej vazduhoplovstva prelazi u nadležnost Ministarstva odbrane

Ostavite komentar


  1. Što bi stranog gazdu interesovalo išta iz našeg kulrunog nasleđa, osim profita koji će iznositi iz Srbije, uz sasluženje domaćih izdajnika? Oni koji rasprodaju našu, narodnu imovinu (zarad ličnog ćeifa) uništavaju i naše kultrne tekovine, našu kulturnu istoriju – ovo je odličan primer. A javno se busaju u grudi svojim „patriJotizmom“.

  2. Lepo, lepo. U Muzeju ima eksponata koji su vemo vredni i mogu se lepo unovčiti kod raznih privatnih kolekcionara u inostranstvu. Ima primeraka aviona koji su jedinstveni u svetu. Uh zemljo Srbijo, koja te pošast snađe!!!!

  3. Sad će lakše da drpišu i rasprodaju eksponate. Samo da napomenem da je JEDINI U SVETU avion iz vremena II Sv. Rata FIAT G.50, alo JEDINI !!! U sebi ima Ferrarijev motor, a koliko su puta tražili da ga kupe niko ne zna. Ferrari, strani privatni kolekcionari, muzeji… Isti je slučaj i sa Spithfire V Rolls-Royce Merlin, postoje SAMO DVA U SVETU !!!!!! Sve će to ova bada da rasproda, „pokloni“, uništi… Pretpostavljam da nam „prijatelji“ sa zapada zameraju „eksponat“ kreilo nevidljivog F117. Nije lepo da se vidi njihova „napredna tehnologija“ izbušena kao švajcarski sir… Šta se čeka Srbijo…

  4. Iduci korak, predaja objekta Francuzima da rekonstruisu objekat u hotel…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.