N1 se predstavio REM-u: Gledaoci neka ocene koliko smo objektivni 1Izvor: N1/ Žaklina Tatalović

Izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić istakla je, predstavljajući TV N1, da je zaštita slobode medija, interesa javnosti i građana kao i kredibilno istraživanje, nešto što odlikuje ovu televiziju koja se na prostoru Srbije emituje nešto više od sedam godina na kablovskom kanalu.

Direktor programa N1 Igor Božić istakao je da N1 zaslužuje da ga vide svi građani Srbije jer to zaslužuju informacije koje N1 pruža.

– Okosnica našeg programa je informativni program, ali smo se potrudili da ispunimo uslove konkursa i naš program imaće više dečijeg, kulturnog, naučnog i ostalog sadržaja. Kako smo da sada radili, poštujući standarde profesije, radićemo i ubuduće, što je potvrda da ćemo ispuniti elaborat – poručio je Božić.

On je dodao da N1 ima razgranatu dopisničku mrežu što znači da brzo reaguju i da brzo izveštavaju. Istakao je i da je ova televizija otvorena za sve političke činioce, objektivna i kredibilna.

– Kredibilitet je jedna od naših osnovnih karakteristika a nju, između ostalog, pokazuje i više od 40 novinarskih domaćih i međunarodnih nagrada – naveo je Božić, dodajući da se posebno ponosi dokumentarnim programom „koji je podignut na viši produkcijski nivo“ i takođe niže brojne nagrade.

– Koliko ste objektivni od 1 do 10?, pitala je Olivera Zekić.

– Neka na to pitanje odgovore gledaoci, poručio je Božić, uz konstataciju Zekić „ili mi na konkursu“.

Profesor Rade Veljanovski govorio je o tome da je cilj N1, koji će smanjiti deo informative, da proširi ciljnu grupu gledalaca i pruži raznovrsniji program – dečiji, kulturni, naučni i ostalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari