Na licitaciji neisporučenih pošiljki kojima je istekao rok čuvanja, prodat roze dildo 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Vijača za preskakanje, produžni kabl, lopte, dečiji bicikl, skije, stalak za klavijature, dron, knjige, baštenski alat, invalidska kolica, pa čak i polovni dildo. Sve to mogli ste jutros da kupite u prostorijama Pošte Srbija u Beogradu na javnoj prodaji neisporučenih pošiljki kojima je istekao rok čuvanja, a po vrlo povoljnim cenama.

Oko 200 učesnika nadmetali su se puna tri sata za predmete koji su bili izloženi na ogromnom stolu.

Iako su se malo snebivali, učesnici licitacije znali su da se na javnoj prodaji nalaze i dva komada korišćenih dildoa, a kada je službenik Pošte uzeo proizvod u ruke i pročitao „Igračka na baterije, početna cena 10 dinara“, svi su prasnuli u smeh, ne dižući ruku, osim Mirčeta iz Beograda, piše Nova.rs.

On je podigao ruku rekavši: „Dajte meni dildo za 20 dinara, ako niko drugi neće!“ Svi u prostorijama počeli su da aplaudiraju i da zagledaju momka koji je istupio i preuzeo svoju robu.

„Ovo je čitava sprdnja, ljudi uopšte ne znaju da licitiraju. Pritom, loše je sve organizovano. Došao sam iz šale da vidim šta ima, a licitirao sam dildo namerno jer ga niko nije hteo. A i pogledajte koliki je, šta može sa njim da se uradi?“, rekao je kroz šalu Mirče.

Kupac ovog artikla koji je izazvala smeh svih prisutnih, nije želeo da se slika jer, kako je ispričao portalu Nova.rs, radi neke „nelegalne poslove“.

„Slikao bih se rado, volim novinare, ali ne smem zbog posla kojim se bavim. Sad ću da idem kući i da se hvalim šta sam kupio. Čista je igračkica, prebrisale su službenice malo vlažnim maramicama pošto nije u originalnom pakovanju. Kažu da je korišćeno, ali nema veze. Ne smeta mi“, rekao je kupac.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari