Na Pinku, Hepiju, 02 i Prvoj ni sekunda kulture za četiri godine

Nacionalne televizije ne ispunjavaju programske obaveze za koje su dobile dozvole

Ostavite komentar


  1. Čak je i RTS devedesetih bio normalniji. I propagande bilo manje. Drugi dnevnik i zdravo. A sad… iz sata u sat… pravo u mozak.

  2. Još jedan razlog da im se ukine nacionalna frekvenca i sve donacije iz buđeta. Takođe da im se odmah uputi poreska inspekcija, inspekcija rada i sve inspekcije koje su nadležne za njihov kriminal.

  3. Da svako radi posao za koji je zadužen i odgovoran sve ni bilo obrnuto. Obrazovanje, kultura, nauka, prikladni programi za decu i omladinu bili bi srž TV programa, a rijaliti programi radili bi samo uz PIN i posebno plaćanje. Međutim, kod nas kada se ministri, zaduženi za obrazovanje i kulturu, samo blago osvrnu na poguban efekat ovakvog TV žanra na njih se sruče salve kritika, REM ćuti, a ministri zaćute, javnost zanemi. Nadam se da ćemo se dozvati pameti. U današnjim medijskim uslovima može iz budžeta da se odvajaju milijarde dolara za kulturu ali sve pada u vodu samo nakon jednoga dana emitovanja rijaliti programa. Gde smo se mi to uputili? Gde to želimo da stignemo? Šta se to sa nama dešava?

  4. Citiram jednog bota: „Vas i da udari kultura, ne biste je prepoznali.“

  5. Zato kod nas sve funkcionise najnormalnije , mislim u Nemackoj . Srbijo , daleko ti bila kuca sa svim tvojim ludacima …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.