Na posao čekao tri godine, na kraju otišao u Nemačku

Irfan Šantić koji je završio Medicinski sa prosečnom ocenom 9,41, želeo je da ostane u gradu i leči svoje Prijepoljce

Ostavite komentar


  1. Pa sto se nisi uclanio u SDP Rasima Ljajica, on je u Sandzaku drzava,on zaposljava i obecava. Ili da si ponosan pa u Nemacku.

  2. Jer ostaju najgori izrodi, kvazipatriote, kvazivernici.
    Obrazovana sam i sa 40 sam otišla. Znam jezike, vredna sam, imam iskustva. Krenula od nižih poslova, sad radim baš dobar i plaćen posao. Daleko od Srbije. Neću se ni okrenuti, povukla sam celu porodicu. Jer ne žalim za zavidnim i zluradim sugrađanima!

    1. bravo mladi gospodine pravi si korak napravio u životu ja Sam se na taj korak odlučio pre 50god i sada živim jedan miran i dostojan život pozdrav iz Hamburga

  3. Irfane, iskrene cestitke za diplomu i uspjeh na fakultetu. A sto se tice Prijepolja i odnosa prema tebi,… nista novo. Iako sam, vec, u penziji (ostvario je radeci, ovdje, u Prijepolju), kada sam bio u tvojim godinama, posao sam dobio odmah ali sve dalje je bilo cist promasaj. Sada sam emigrant u susjednoj drzavi i savjetovao bih te, da bez oklijevanja, cim prije ides odavde. Bolje sada nego onda kada sam ja to uradio. Cudni su ovdje ljudi – tesko prastaju tudji uspjeh. Na kraju, tvoj grad, tvoja zemlja (kao i moji i svih ostalih) su tamo gdje su ti osigurani najbolji uslovi za zivot.

  4. Još jedan kome bije palo na pamet da opštini vesti stipendiju.

    1. kako te bre nije sramota da si tako nepismena Ali si vidi se jedna prljava botina takve kao ti odgovaraju pinokiju fui ja Sam sad 22god otišao preko i nikad se nisam pokajao a ti ćeš verovatno završili kao ogorčena penzionerka pošto te je ceo život udarao a vidiš ja Tom dečku želim sve najbolje u životu ja imam 72god i dovoljno životnog iskustva da vidim da će taj dečko uspeti u životu

  5. Tuzno, ali u Nemackoj nije „ni po babi ni po stricevima“, ako si vredan,
    uporan, ako ucis i kvalifikujes se dalje, mozes ostvariti sve svoje planove i
    zelje

  6. I gde je sad tu drzava koja se kroz premijerku i predsednika hvala ni sva usta kako ce zaposliti mladi medicinski kadar? Samo lazi od ove vlasti! Pa nije ovaj mladi covek gulio klupu decenijama da bi motao kablove! A sa druge strane drzava ima ocajan manjak tih kadrova i nista se ne desava! Predsednik ne daje mig premijerki koja ne daje mig ministru i svi u nizu odvratno i nemoralno poniznoi slusaju ne misleci da prihoduju iz budzeta!

  7. Svaka cast decko…..u ovoj drzavi ostaju samo oni sa kupljenim diplomama i oni koji nisu ni za sta….svako dobro ti zelim

  8. Idi dete kud te noge nose. Ovde života nema. Želim ti svu sreću ovog sveta. Na zapadu samo od tebe zavisi koliko ćeš da uspeš. Ako to iskreno želiš, uspećeš, nema dileme. Pozdrav iz Kragujevca.

  9. bravo mladi gospodine pravi si korak napravio u životu ja Sam se na taj korak odlučio pre 50god i sada živim jedan miran i dostojan život pozdrav iz Hamburga

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 4

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.