Na štrajku sa Fantomima: Građani pitaju šta treba

Ostavite komentar


  1. Ako je to nacin da ih skinemo sa vlasti,hajde da kolektivno gladujemo!

  2. Bečkerek ( dakle NIJE zrenjanin nego Bečkerek) nema pijaću vodu poslednjih 23. godine i pitam se zašto ta dva junoše nisu onda krenuli u štrajk glađu? Sad će reći pa bili su mali. OK a što nisu pre 15.godina radili to isto, što nisu pre 10. pre 5. godina? Taj problem egzistira odavno, nije od sad, nije od ove vlasti i nije ova vlast kriva što Bečkerek nema pijaću vodu. Dakle ko god misli da štrajkuje glađu (preko dana a noću da jede i da se nakrka hranom) slobodno samo štrajkujte ali bolje je da se organizujete i pomognete da se sredi problem i oko mrtvaje i okomrtvog Begeja i peskare i. . . . uostalom štrajkujte glađu (preko dana) barem ćete malo smršati

    1. Futožan th. dodjoš u Vojvodini izgleda si zaboravio da popiješ tvoj lekić. Ajde malo se smiri pa dobro razmisli koju količinu gluposti si napisao.

    2. Nije od ove vlasti to pocelo, ali ova vlast to ignorise. Ljudi jednostavno sazrevaju i polako prestaju da veruju u lazi politicara. Ok, lagala ih bivsa vlast, al sad ih laze i ova i to jos kije nego prosla. Jednom se mora reci dosta! Protiv sam strajka gladju jer je to jako opasno po zdravlje. Iako je to hrabar potez, mislim da te opasnosti nisu ni svesni, jer mnogi to danas cine. Da je samo da se pojavi jedan Che Guevara i da konacno resi problem sa ovom i svim buducim vlastima, na pravi nacin, a ne ovim ocajnickim gladovanjima za koje ovu vlast uopste nije briga. Momci samo rizikuju da se razbole.

  3. jedina pomoc ovim hrabrim momcima je sto sa sigurnoscu i oni zele je da se gradjani Zrenjanina skupe u sto veci broj i stanu na taj veliki trg i prstima upru u zgradu gde su krivci i da zatraze ostavku celokupnog vodjstva SNSa na celu sa Janjicem

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.