Plasmanom u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, sadašnja generacija fudbalera Vojvodine već je nadmašila mnoge pre nje, dok bi eliminacijom Šerifa i prolazom u grupnu fazu takmičenja postigla najveći klupski uspeh posle drugog mesta u Intertoto kupu davne 1998. godine, pa „lalama“ nije potrebna dodatna motivacija u večerašnjem revanšu u Tiraspolju.

Postignut golu prošlonedeljnom remiju na „Karađorđu“ daje nešto veće šanse moldavskim bogatašima, ali odlična partija novosadske ekipe u tih sat i po, kao i kompletna letnja forma, daju našem predstavniku pravo da se nadaju podvigu.

– Želimo da uživamo u svakom trenutku utakmice i da sve ono što znamo i što treniramo, prenesemo na teren. Ta formula, zajedništvo i slogu pokazali su se kao dobitni u prethodnih 10 takmičarskih susreta, od kojih smo dobili šest, a četiri igrali nerešeno. Spremni smo za svaku opciju. Jasno nam je da imamo posla sa ozbiljnim i jakim protivnikom, ali verujemo u sebe i ono što radimo – optimista je Marko Nikolić, trener zvanično najuspešnijeg kluba u dosadašnjoj borbi za oba UEFA takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari