Na svečanosti povodom otvaranja mosta na Ibru moguć nastup Šakire

Ostavite komentar


  1. Погрешили сте, Косово није „суседно“, већ је део јужне српске покрајине; њен други део се зове Метохија.

    1. Pokusajte u tkz juznu srpsku pokrajinu Kosovo da udjete bez pasosa i obavezno nam se javite sa svojim utiscima sa puta. Bice interesantno cuti vas komentar…

  2. Vi zaista imate sizifovske namere? Sizif je gurao kamenje a Vi gurate laž, pokušavajući da je „izgurate“ kao istinu?! Doduše, možda nisam u pravu. Možda je u pitanju samo Vaša neobaveštenost, odnosno neznanje, a ne pokušaj da lažima zamenite istinu. Za Vašu informaciju, Vojvodina nikada nije bila „zadnje federalna jedinica „ex-Yu“, kako rekoste, već je bila autonomna pokrajina u okviru Republike Srbije, koja je, na Vašu veliku žalost, bila /najjveći/ federalni deo „ex-Yu“. Vaša mržnja prema Srbiji i Srbima nije argument gospodine već uzrok i razlog Vašeg, moram reći, zlonamernog lupetanja.

Ostavite komentar


Društvo

MUP pružio međunarodnu pravnu pomoć Nemačkoj 10

MUP pružio međunarodnu pravnu pomoć Nemačkoj

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas, postupajući po zamolnici za pružanje međunarodne pravne pomoći Nemačke, učestvovalo u međunarodnoj policijskoj akciji povodom prevara preko „kol centara“ vršenih od strane međunarodne organizovane kriminalne grupe, kojima je oštećeno više građana Nemačke u iznosu od oko milion evra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.