Na tribini "Bitka za Valjevo" sutra govori i policajka Katarina Petrović 1foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ)

Sutra se održava tribina „Bitka za Valjevo“ u ovom gradu, sa početkom u 19 časova, a jedan od govornika biće i policajka Katarina Petrović, koja je danas oslobođena sumnje da je odavala tajne u vezi hapšenja kuma predsednika Srbije, Nikole Petrovića.

„Jedan od govornika na ovoj tribini će biti i Savo Manojlović, koji će zajedno sa Bobanom Stojanovićem, politikologom i Katarinom Petrović, majorom policije, govoriti o lokalnim inicijativama i problemu litijuma“, najavio je pokret Kreni-Promeni.

Podsetimo, policajka iz Valjeva Katarina Petrović, koja je uhapšena zbog sumnje da je odala informaciju koju je Ministarstvo unutrašnjih poslova krilo, da je kum predsednika Srbije Nikola Petrović pod dejstvom kokaina i alkohola izazvao saobraćajnu nesreću na Dedinju, oslobođena je danas presudom Višeg suda u Valjevu.

Policajka Katarina Petrović hapšena je zbog zloupotrebe službenog položaja, nakon što je obnarodovala informacije o nesreći koju je skrivio kum predsednika Aleksandra Vučića, Nikola Petrović.

Političarka Marinika Tepić je 18. juna 2023. na društvenim mrežama objavila dokument koji otkriva ono što je vlast htela da sakrije, da je kum predsednika države drogiran i pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povredio dve žene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari