Načelnik Mačvanskog okruga dobitnik nagrade “Kapetan Miša Anastasijević” 1Dobitnici priznanja Foto: Kabinet načelnika MUO

U okviru programa pod nazivom „Od Kapetana Miše do Nikole Tesle“, koji je održan u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu, svečano su uručena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“. Priznanje za najboljeg načelnika okruga pripalo je Vladanu Krasavacu.

Krasavac je, po mišljenju žirija, svojim radom i znanjem „doprineo kvalitetnoj saradnji republičkih organa i lokalnih samouprava sa područja Mačvanskog upravnog okruga u cilju ostvarenja brojnih projekata i boljeg života svih građana“.

Kako je istaknuto, „svakodnevna komunikacija uslovila je aktivnosti koje su tokom godine realizovane u svim sferama života i u složenim društvenim prilikama“.

Nagradu dodeljuju univerziteti u Novom Sadu, Beogradu, Istočnom Sarajevu i Banjaluci, privredne komore Srbije i Republike Srpske i novosadski „Media Invent“.

Za 2022. godinu izabrano je 20 privrednih i društvenih subjekata i stvaralaca, koji su kako je istaknuto, najbolji u svojoj oblasti i koji su pokazali društvenu odgovornost za svoj rad.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari