Uručena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević” na Zlatiboru 1Nagrađeni/Foto: TO Zlatibor

Priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ uručena su danas pojedincima, preduzećima i ustanovama sa područja Zlatiborskog okruga na svečanosti u Kulturnom centru na Zlatiboru.

Nagrađeni su, kako je rečeno, „svojim zalaganjem u nauci, kulturi, obrazovanju i preduzetništvu doprineli razvoju zajednice“.

Nagrade su uručene Ninku Tešiću, direktoru Impol Sevala u Sevojnu, Milanu Stamatović, predsedniku opštine Čajetina, Mići Mićiću, generalnom direktoru sevojničkog „Jedinstva“.

Takođe, nagrađeni su i Jadranka Jevtović, vlasnica preduzeća Artos iz Kosjerića, Zdravstveni centar Užice, Udruženje Užičana u Beogradu, Nadežda Gavrilović, urednica u užičkom dopisništvu RTS, Dobrosav Andrić, direktor „Prvog partizana”, kao i Goran Janković, vlasnik kompanije Inmold iz Požege.

Isto priznanje su dobili Božo Joković, direktor  firme Agro eko voće iz Arilja, Zoran Ilić, Mokrogorska škola menadžmenta, Kulturni centar Zlatibor, Užice gas, Valjaonica bakra Sevojno, JP Gold Gondola Zlatibor i hotel Buket Zlatibor.

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ je ustanovljeno 2000. godine, radi promocije privrednog i društvenog stvaralaštva, u okviru projekta „Put ka vrhu” koji zajednički realizuju Media invent, univerziteti u Beogradu i Noviom Sadu Javni servis RTV. Pokrovitelji su Privredna komora Srbije i Unija poslodavaca Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari