Najbrži medijski tim ovogodišnje poslovne trke je United Media 1Foto: Biznis ran/Dino Halilović/Raša Aleksić/Dimitrije Vasiljević

U Beogradu je, na Adi Ciganliji, održana u četvrtak poslovna trka, tradiocionalno najveći događaj te vrste u Srbiji, a United Media je bila prva u konkurenciji medijskih timova.

U biznis trci (Schneider Electric Belgrade Business Run ) i najvećem tim bilding događaju u našoj zemlji učestvovalo je preko 7500 takmičara.

Najbrži tim trke u Beogradu je kompanija Smart Business Technologies, drugo mesto je osvojio Fakultet tehiničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu, dok je treće mesto osvojila kompanija Teletrader. Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Dušan Krstić sa Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, a najbrža koleginica je Stefana Cerovina iz kompanije Basiq.io.

Najbrži direktor je Oliver Brack iz kompanije Where creativity meets technology, a prva direktorka na stazi bila je Milena Vučković iz firme Yunex Traffic. Najbrži HR menadžeri su Anita Ivanišević iz DPM Avala i Zsolt Mathe iz Mott MacDonalda.

Najbrži medijski tim trke je United Media, a najbrojnija kompanija na trci je bila kompanija ZF Srbija sa čak 253 finišera koja je ujedno proglašena i Najfit kompanijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari