Nakon blokada saobraćaj normalizovan

Ostavite komentar


  1. Nisam za skupi benzin i naftu ali, nisam ni da se zbog toga zatvaraju saobraćajnice i nedužnom narodu zagorčava život. Zamislite koliko je sastanaka propalo, koliko je dece negde čekalo na roditelje, koliko je, možda, života izgubljeno zbog desetak minuta, koliko je radnika iscrpljenih od posla moralo da obilazi „čepove“ na saobraćajnicama. Znam da će, najveći broj onih, koji ne razmišljaju i kojima je tudja muka najlakša, moje mišljenje okarakterisati kao „mišljenje jednog SNS bota“ a takvi ljudi su upravo identični botovima bilo koje političke partije. Ovi protesti su toliko „efikasni“ a po posledicama, samo benignijim, podsećaju me na one sankcije a potom i bombardovanje Srbije, kojim su Amerikanci hteli da otežaju položaj Slobodanu Miloševiću. Ljudi, mislite na sebe, na onog običnog malog čoveka, koji strpljivo čeka u svim redovima, Koga državna administracija maltretira na svim šalterima svojim besmislenim i nelogičnim zahtevima, na one koji odlazi na posao gde „crnči“ za 300 evra, sa kojima treba da prehrane porodicu. Ničemu ovo ne vodi. Samo maltretiramo jedni druge a to je ovde čini mi se postalo posebna vrsta zadovoljstva, koji neki nazivaju i sadomazohizam.

    1. Vas komentar je ispravan samo ako zivimo recimo u Belgiji, ili Holandiji… kad bi ovaj narod bio malo pametniji i odgovorniji prema sebi i svojoj porodici, izasao bi u vecini ogromnoj i solidarisao bi se ovim protestom. I kao takav odgovoran i ozbiljan narod ne bi dozvolio da radi za te bedne i mizerne plate.. koje nisu dostojne coveka u 21 om veku, na tlu Evrope. Opravdanja ima puno sad, ali treba podici glas vec jednom, i shvatiti da nije ova drzava nicije privatno vlasnistvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.